Αρχική ΜΜΕ Ηχηρό "Όχι" από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο OPEN

Ηχηρό “Όχι” από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο OPEN

Αρκετά σενάρια επιστροφής της εκπομπής «Στην υγειά μας» που παρουσιάζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν κάνει την εμφάνιση τους, με το OPEN να εμπλέκεται στις συζητήσεις.

Το τελευταίο διάστημα έχει χυθεί πολύ μελάνι για την πιθανότητα επιστροφής της εκπομπής «Στην υγειά μας» στη τηλεόραση. Σενάρια επί σεναρίων για προχωρημένες συζητήσεις με το Open. Είδαμε μεταξύ άλλων να γίνεται αναφορά και στο όνομα της παραγωγού του «Στην υγειά μας» Βίκυς Λάσκαρη η οποία εμφανίζονταν ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Open και Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αρνήθηκε να κάνει την εκπομπή στην υγειάς μας ρε παιδιά στο open

O Σπύρος Παπαδόπουλος απαρνήθηκε το OPEN

Για να μη πολυλογούμε θέμα επανόδου της εκπομπής «Στην υγειά μας» στη παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει.

Η αλήθεια είναι ότι κορυφαίο στέλεχος του Open πριν λίγο καιρό εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ιστορική εκπομπή που παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συζήτησε με τη κ. Λάσκαρη το ενδεχόμενο επιστροφής της αγαπημένης εκπομπής στη TV. To θέμα σκόνταψε στον ίδιο το Σπύρο Παπαδόπουλου ο οποίος όταν πληροφορήθηκε τη πρόταση του Open δεν άφησε κανένα περιθώριο συνεννόησης διαμηνύοντας ότι γι’ αυτόν το «Στην υγειά μας» ανήκει στο παρελθόν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στο Open – όπως λένε οι γνωρίζοντες τα πράγματα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη- σκέφτονται μια εκπομπή τύπου «Στην υγειά μας» αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο.

Πηγή: youfly.com

- Advertisement -

Must Read