Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη κατά την...

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη κατά την διάρκεια ρεπορτάζ

- Advertisement -

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε προ ημερών η δημοσιογράφος κα Ρένα Κουβελιώτη, εν ώρα ρεπορτάζ με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένα με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει πως “η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει”. Ανα λυτικότερα η ανακοίνωσηέχει ως εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.”.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα