Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕΡΤ: Τέλος σε καθημερινή εκπομπή-Τι έχει συμβεί;

ΕΡΤ: Τέλος σε καθημερινή εκπομπή-Τι έχει συμβεί;

- Advertisement -

Μπορεί η ΕΡΤ να προσπαθεί να αυξήσεις τις μάλλον χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης αλλά η τύχη δε φαίνεται να είναι με το μέρος της αφού μία καθημερινή εκπομπή της κατέβασε ρολά πριν καλά καλά αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν!

Ο λόγος για την καθημερινή εκπομπή «Συνδέσεις» όπου οι παρουσιαστές  Δημήτρης Παπαχλιμίντζος όσο και η Χριστίνα Βίδου δε βρίσκονται στο πόστο τους αφού και οι δύο νοσούν με κορονοϊό.

Ωστόσο το κακό είχε ξεκινήσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας όπου η Χριστίνα Βίδου απουσίαζε από την εκπομπή και την παρουσίαση της εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης είχε αναλάβει ο Δημήτρης Παπαχλιμίντζος.

Όπως έγινε γνωστό τόσο ο Δημήτρης Παπαχλιμίντζος όσο και η Χριστίνα Βίδου δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν… «θύματα» του κορονοϊού μιας και οι δύο το έχουν ξαναπεράσει τον Δεκέμβριο του 2021.

Ποιος όμως ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μετά την απουσία των δύο κεντρικών παρουσιαστών;

Το  φίδι από την τρύπα αυτή τη φορά το έβγαλε η δημοσιογράφος της κρατικής, Νίνα Κασιμάτη που ήταν και αυτή η οποία κλήθηκε να ενημερώσει το κοινό ότι οι δύο παρουσιαστές είναι θετικοί στον κορονοϊό, ενώ ο Δημήτρης Παπαχλιμίντζος, όπως είπε η δημοσιογράφος, περνάει λίγο πιο δύσκολο.

Πηγή: mediatime.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα