Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕξελίξεις στον ΑΝΤ1 με την Αναστασοπούλου: Το «αγκάθι» με τον Παπαδάκη και...

Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με την Αναστασοπούλου: Το «αγκάθι» με τον Παπαδάκη και οι πρώτες κρούσεις

- Advertisement -

Τετάρτη του Πάσχα σηματοδότησε απαρχή εξελίξεων στο εγχώριο τηλεοπτικό γίγνεσθαι. Οι ανατροπές έχουν ξεκινήσει εδώ καιρό: Η Ελεονώρα Μελέτη εγκατέλειψε το Mega με προορισμό την Ευρωβουλή, η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει τη συνεργασία της στο τέλος της σεζόν με το Μεγάλο Κανάλι και το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό το τηλεοπτικό διαζύγιο Τατιάνας Στεφανίδου – Alpha.

Ακολουθούν και άλλα που θα φέρουν στη συνέχεια νέους τηλεοπτικούς γάμους.

Με τους σταθερούς πυλώνες του ενημερωτικού του προγράμματος να μένουν ως έχουν στον ΑΝΤ1 αναμένονται σημαντικές αλλαγές στα υπόλοιπα πρόσωπα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει ενεργό συμβόλαιο για τη θέση του παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και ως σύμβουλος ενημέρωσης του σταθμού μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 ενώ πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε και η παραμονή στον σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος θα συνεχίσει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων παράλληλα με την παρουσίαση των εκπομπών «Ενώπιος Ενωπίω» και «Πρόσωπο με πρόσωπο».

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων συνεχίζει η Μαρία Σαράφογλου ενώ στο κεντρικό του Σαββατοκύριακου η Ρίτσα Μπιζόγλη. Η πρωινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου τα Σαββατοκύριακα εφόσον μείνει ενεργή αλλάζει.

Η Φαίη Μαυραγάνη μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» αποχωρεί και από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί η ζώνη αν και το πιθανότερο είναι να μετακινηθεί στο πολύ πρωινό πρόγραμμα 6 – 10 του Σαββατοκύριακου το οποίο παρουσίαζε για πολλά χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς που είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή.

Όλα ανοιχτά για τη Μαρία Αναστασοπούλου
Γιώργος Παπαδάκης – Μαρία Αναστασοπούλου | ΑΝΤ1
Θέμα όμως φαίνεται πως τίθεται τα τελευταία 24ωρα και με την παραμονή της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1.

Τόσο η ίδια όσο και ο Γιώργος Παπαδάκης φέρονται να μην επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους στο «Καλημέρα Ελλάδα» ενώ ήδη έχουν γίνει ραντεβού με στελέχη της διοίκησης του ΑΝΤ1 που δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή ακούγεται έντονα χωρίς να επιβεβαιώνεται προς ώρας πως η Μαρία Αναστασοπούλου έχει δεχθεί διερευνητικά τηλεφωνήματα τόσο από το Mega όσο και από την προηγούμενη επαγγελματική της έδρα τον ΣΚΑΪ. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Πηγή: reader.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα