Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Ελλάδα έχεις ταλέντο»:΅Τα «όχι» που διαμόρφωσαν την τελική ομάδα

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»:΅Τα «όχι» που διαμόρφωσαν την τελική ομάδα

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έβγαλε δελτίο τύπου για τα ονόματα των παρουσιαστών που θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ωστόσο πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν γύρω από τις ηχηρές απουσίες στην κριτική επιτροπή, όπως αυτή της Ζέτας Μακρυπούλια που μέχρι πριν από λίγες μέρες θεωρούνταν σίγουρη.

Και μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν πως η ταλαντούχα παρουσιάστρια είπε «όχι» επειδή υπάρχει η σκέψη να γυριστούν κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού Celebrity Ρουκ Ζουκ, ωστόσο η αλήθεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το κανάλι του Αμαρουσίου είναι ότι η παρουσιάστρια μετά από μια πορεία χρόνων παρουσιάζοντας μεγάλα σόου στον σταθμό είδε ως τηλεοπτικό πισωγύρισμα το να καθίσει σε μια κριτική επιτροπή. Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη, φαίνεται πως οι ιθύνοντες του σταθμού εκτός από τη «Φάρμα» που ξεκινά πριν από τα Χριστούγεννα, του έχουν προτείνει και ένα ακόμη project καθώς ο παρουσιαστής για το κανάλι θεωρείται από τα καλύτερα τηλεοπτικά στελέχη που έχει στο δυναμικό του όσον αφορά τα format που έχουν να κάνουν με ριάλιτι.

Ο Κρατερός Κατσούλης που θεωρούνταν βέβαιος για τη θέση του παρουσιαστή -και που ομολογουμένως κάποιοι στον ΑΝΤ1 θεωρούσαν πως είναι ο καταλληλότερος για αυτήν- φαίνεται πως είπε «όχι» διότι δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι απαιτήσεις του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Ράπτης -που μαζί με τον Σταύρο Σβίγκο θα βρίσκονται στην παρουσίαση – από το πρώτο δοκιμαστικό ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλους με το χιούμορ του.

Όσο για τα πρόσωπα που τελικά έκλεισαν στην κριτική επιτροπή εκτός από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο, οι δύο κυρίες – η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα- δεν ήταν από τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί ως επικρατέστερα για το σόου. Μάλιστα η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ένα βήμα πριν αναλάβει την απογευματινή ζώνη του Open. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο κυρίες βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή εν μια νυκτί και με τον χρόνο να πιέζει. Κάποιοι λένε πως ήταν και μια «λύση της τελευταίας στιγμής» μετά από το «όχι» της Ζέτας Μακρυπούλια.

znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα