Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΕλένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η «χρυσή» συμφωνία της με το MEGA

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η «χρυσή» συμφωνία της με το MEGA

Μόλις εννέα μήνες από το αποχαιρετιστήριο τελευταίο επεισόδιο στον Alpha την 1η Ιουλίου του 2020 η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε είπε «ναι» στην πρόταση του Mega, που μέσω ανακοίνωσης την καλωσόρισε στο «πρώτο της σπίτι», όπου επιστρέφει μετά από ακριβώς 30 χρόνια.

Το συγκεκριμένο κανάλι ήταν αυτό, στο οποίο έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της το 1991 στην πρωινή εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που υπεγράφη ανάμεσα στο Mega και στην παρουσιάστρια έχει διετή διάρκεια με δυνατότητα και περαιτέρω επέκτασης.

Και ενώ η ανακοίνωση αναφέρει μόνο ότι η παρουσία της στο πρόγραμμα θα είναι καθημερινή, εκκρεμεί το θέμα της ζώνης που, όπως όλα δείχνουν, «κλίνει» προς το μεσημέρι. Στη διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές, η Μενεγάκη εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ το κανάλι την «έβλεπε» στη ζώνη 10:00 με 13:00.

Πληροφορίες της Reallife αναφέρουν ότι πιθανότερη ώρα μετάδοσης για τη νέα εκπομπή της Ελ. Μενεγάκη είναι στις 14:00 και έως τις 16:30, οπότε και θα δίνει lead-in στο «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Στο πλευρό της θα έχει την αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή, ενώ κρούσεις γίνονται και σε άλλους παλαιούς συνεργάτες της.

Πηγές από το Mega αναφέρουν ότι η σεζόν 2021- 2022 θα είναι χρονιά «μεγάλης επένδυσης» για το κανάλι με ενεργοποίηση σε όλες τις ζώνες, ενώ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «δεν θα αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο ανεκμετάλλευτο».

Μετά την ανακοίνωση επιστροφής της Μενεγάκη, το Mega σχεδιάζει να κάνει κρούσεις και σε άλλα πρόσωπα της ψυχαγωγίας από αντίπαλα κανάλια, που είτε αποδεσμεύονται προσεχώς είτε είναι στο μεταίχμιο ανανέωσης συμβολαίου και έχουν δυνατότητα… μεταγραφικής εξόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Mega αποφάσισε να δώσει το μεγαλύτερο βάρος της επένδυσης στην ψυχαγωγία, ενώ η ενημέρωση θα παραμείνει σε παρόμοια με φέτος επίπεδα.

Την ίδια στιγμή, το κανάλι σχεδιάζει να κάνει οικονομία δυνάμεων και πόρων, ολοκληρώνοντας νωρίτερα εκπομπές και τηλεπαιχνίδια. Το «Super market sweep» με τον Τόνι Σφήνο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Μάιο, ενώ το πρωινό «Πάμε Δανάη» ενδέχεται να κατεβάσει αυλαία στις αρχές Ιουνίου, ώστε να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για τις νέες εκπομπές.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα