Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΓιατί το Mega κόβει το «Maestro» από το ίντερνετ

Γιατί το Mega κόβει το «Maestro» από το ίντερνετ

Εβδομάδα… μυθοπλασίας αυτή που διανύουμε, με σχεδόν όλες τις σειρές να κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση. Λίγες απέμειναν για να βγουν στον αέρα όμως μια από αυτές είναι η πλέον πολυαναμενόμενη!

O ‘Maestro’ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, με το MEGA να προβαίνει σε μια κίνηση – ματ, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύει (και χρειάζεται) την εν λόγω σειρά!

Θυμίζουμε ότι η μίνι σειρά (9 επεισοδία), με φόντο τους Παξούς, αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη απόσταση μάλιστα από την δεύτερη.

Εκτός αυτού το Maestro βρίσκεται και ένα βήμα πριν γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το MEGA, συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, θέλει ορθώς να διαφυλάξει το προϊόν του και αποφάσισε να καταφύγει σε μια ομολογουμένως σπάνια κίνηση. Ποια είναι αυτή; Το ‘Maestro’ θα είναι διαθέσιμο μόνο την ώρα προβολής του και οι τηλεθεατές δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να το ξαναδούν!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η σειρά δεν θα είναι διαθέσιμη στην web tv του MEGA, ούτε φυσικά στο youtube ή σε άλλες πλατφόρμες ροής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του επόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία τις 27 Οκτωβρίου!

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα