Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΒόμβα με Ράδιο Αρβύλα - Τους... τελειώνει από τον ΑΝΤ1 ο Σεφερλής...

Βόμβα με Ράδιο Αρβύλα – Τους… τελειώνει από τον ΑΝΤ1 ο Σεφερλής – Άγρια κόντρα με τον Κανάκη!

Το Ράδιο Αρβύλα ο κόσμος το έχει συνδυάσει σαν μία συγκεκριμένη τετράδα. Ποτέ δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Κανάκης. Δεν ήταν μονάδες ήταν μία τετράδα με συγκεκριμένους ρόλους!

Έτσι λοιπόν τώρα που ένα μέλος του Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται στο επίκεντρο με αρνητική δημοσιότητα η μπάλα παίρνει και το σύνολο!

Στο Twitter τρεντάρει αρκετές μέρες τόσο ο “Στάθης Παναγιωτόπουλος” όσο και το “ράδιο αρβύλα” ενώ με αφορμή την αντικατάσταση της εκπομπής από το 5 επί 5 με το Μάρκο Σεφερλή το οποίο έφερε την πρώτη μέρα τηλεθέασης 15% αρκετοί συζητούσαν ότι θα μπορούσε να είναι μία αλλαγή μόνιμη.

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει φυσικά το ράδιο αρβύλα αλλά σίγουρα αυτό που νοιάζει περισσότερο το κανάλι του Αμαρουσίου είναι τα ποσοστά τηλεθέασης στην Prime time που δείχνει να πονά αφού τόσο το μαγειρικό ριάλιτι Game of Chefs όσο και η φάρμα δεν πάνε καθόλου καλά σημειώνοντας μάλιστα μονοψήφια νούμερα!

Το 5 επί 5 με το Μάρκο Σεφερλή είναι αγαπημένο παιχνίδι και τώρα που άλλαξε ώρα προβολής και πήγε 20:00 με 21:00 την ώρα δηλαδή που έπαιζε το ράδιο αρβύλα το 15% τηλεθέαση που έφερε την πρώτη μέρα θα μπορούσε γιατί όχι να φέρει δεύτερες σκέψεις.

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα