Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΒινύλιο: Αλλάζουν πλάνα Αντώνης Κανάκης και ANT1

Βινύλιο: Αλλάζουν πλάνα Αντώνης Κανάκης και ANT1

Λίγες μέρες έμειναν για την τηλεοπτική επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στον ANT1. Εκτός από την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα όμως υπάρχει και το Βινύλιο, με το οποίο έχουμε μια ανατροπή της τελευταία στιγμής.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00 θα κάνει πρεμιέρα η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, προσδοκώντας σε μια ακόμα γεμάτη και ψυχαγωγική σεζόν. Τι γίνεται όμως με το δεύτερο τηλεοπτικό παιδί του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο.

Οι συντελεστές στην εκπομπή Βινύλιο

Βινύλιο: Επισπεύδεται η πρεμιέρα

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν το Βινύλιο να κάνει πρεμιέρα αρκετά πιο μετά, τελικά φαίνεται πως ANT1 και Αντώνης Κανάκης αποφάσισαν να ανεβάσουν στροφές. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα την ίδια εβδομάδα με τους Ράδιο Αρβύλα και για την ακρίβεια την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 20:00.

Μια ομολογουμένως ξαφνική απόφαση από την πλευρά του παρουσιαστή, η οποία δείχνει τις προθέσεις του, όπως και αυτές του ANT1. Με καθημερινή πλέον παρουσία στην απογευματινή ζώνη (4 το Ράδιο Αρβύλα, 1 το Βινύλιο) θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να δώσει στον κανάλι του Αμαρουσίου τις χαμένες μονάδες της τηλεθέασης πίσω.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα