Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΑsia Express: Αυτό το ζευγάρι αντικαθιστά Μαυρίκιο και Ιλάειρα

Αsia Express: Αυτό το ζευγάρι αντικαθιστά Μαυρίκιο και Ιλάειρα

O Mαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν πρόλαβαν να κάτσουν ούτε μερικές μέρες στο παιχνίδι περιπέτειας του STAR Asia Express και αποχώρησαν οικειοθελώς, καθώς δυσκολεύτηκαν πολύ με τις συνθήκες διαβίωσης ή ενδεχομένως δεν άντεξαν και πολύ μακριά από τις κάμερες. Και ενώ το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά, από την εταιρεία παραγωγής Silver Media Productions ήδη έχουν έτοιμο το ζευγάρι που θα ενταχθεί άμεσα στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά μάλιστα για να μην έρθουν αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις που ενδέχεται να πάνε πίσω τα γυρίσματα , αποφάσισαν να πάνε σε μια πιο σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Έτσι, επέλεξαν δυο φίλους ο ένας εκ των οποίων μάλιστα είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τις κακουχίες καθώς έχει συμμετάσχει σε διάφορα παιχνίδια περιπέτειας είτε ως παίκτης είτε ως παρουσιαστής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον κολλητό του φίλο και επίσης ηθοποιό, Λευτέρη Δημηρόπουλο που θα γίνουν το 9ο ζευγάρι στο Asia Express, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας.

Αιβάζης Δημηρόπουλος

Σύμφωνα μάλιστα με τους κανόνες του παιχνιδιού, εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα (!) για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια…

Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας! Δηλαδή, να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας! Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση.

Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να κάνει την αύρα του Asia Express τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα αντιμετωπίσει με επιτυχία όλες τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό, όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν μεχρι τον τελικό προορισμό που είναι τα 50.000 ευρώ! Τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους θεατές, μόνιμος συνταξιδιώτης τους θα είναι η αδρεναλίνη! Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει στην Ελλάδα, πιο πλούσιο σε εμπειρίες και σε αυτογνωσία.

Πηγή: youfly.com

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα