Αρχική ΜΜΕ Αυτό θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό «σπίτι» του Παπαδόπουλου

Αυτό θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό «σπίτι» του Παπαδόπουλου

Τα έφεραν από ‘δω τα έφεραν από ‘κει δεν τους βγήκαν. Και αφού ο ΣΚΑΪ δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και να το μετακινήσει ημέρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση.

Το κλίμα ούτως ή άλλως την τελευταία χρονιά ήταν πολύ κακό μεταξύ των δύο πλευρών. Και σ’ αυτό βέβαια ευθύνονται τα μονοψήφια της εκπομπής στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια υπάρξαν και δύο φωτεινές εξαιρέσεις: Μια την Πρωτοχρονιά με τον Αργυρό και μια δεύτερη τώρα το Πάσχα που η εκπομπή τερμάτισε πρώτη. Ήταν όμως πλέον αφόρητα παλιακή με ανακυκλώσεις των ίδιων και των ίδιων μαϊντανών στα τραπέζια της «τηλεταβέρνας».

Και επίσης κάποιες εμμονές του ηθοποιού και της παραγωγής (βλέπε Πλούταρχος) τον ανάγκασε να στρέφεται στους ίδιους και τους ίδιους καλλιτέχνες. Το «Στην υγειά μας» μας τελείωσε όχι όμως και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μιλάει ήδη για talk showστην ΕΡΤ που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσίαζε μέχρι σήμερα. Έχει άριστες σχέσεις ο ηθοποιός με την Κρατική τηλεόραση και ο δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό…

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-