Αρχική ΜΜΕ Αυτό είναι το πρόσωπο που βλέπουμε στον ΣΚΑΪ και θέλει ο ALPHA...

Αυτό είναι το πρόσωπο που βλέπουμε στον ΣΚΑΪ και θέλει ο ALPHA για το «Bachelor»

Αναμφιασβήτητα είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα του “Survivor”! Είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που επιθυμεί κάθε παραγωγή ριάλιτι που… σέβεται τον εαυτό της, να έχει στο δυναμικό της. Είναι άνθρωπος που μιλά πολύ, προκαλεί, ανάβει φωτιές, κάνει τσαμπουκάδες και γενικώς προκαλεί ποικιλοτρόπως…

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει καταφέρει με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να κάνει τους πάντες να… λατρεύουν να τον μισούν! Ο Αλέξης ,λοιπόν, μπορεί αυτή τη περίοδο να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να δίνει τη μάχη της καρύδας, όμως, εδώ η τύχη του δουλεύει. Και πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική του τύχη δουλεύει, μιας κι απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, οι ιθύνοντες του Alpha “ψήνονται” για να μη σου πω… “ξεροψήνονται”, να συνεργαστούν μαζί του.

 

Στο πρόσωπο του Αλέξη Παππά έχουν δει τον επόμενο “Bachelor” και μάλιστα; Πιστεύουν ότι θα είναι τέλειος σε αυτό το πόστο και σε αυτό το ρόλο. Βέβαια, το φλερτ μαζί του έχει ξεκινήσει από πέρσι το καλοκαίρι, μιας και ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν προσεγγίσει και για το “Bachelor 1”!

Τώρα ,λοιπόν, στη μετά “Survivor” εποχή, θεωρούν ότι είναι ο ιδανικός γι ΄αυτούς. Όλα αυτά φυσικά είναι ακόμα πλάνα, μιας και προφανώς και ο Αλέξης για να τους πει φέτος το “ναι” θα τους κοστίσει πιο ακριβά (ένεκα του σουξέ του “Survivor”), χώρια που θα πρέπει να δουν ποιες είναι οι δεσμεύσεις του και μέχρι πότε με την “Ατσουν Media” και τον Ατσούν Ιλιτζαλί, το γνωστό τούρκο παραγωγό και… Mr. Survivor!

Πηγή: Νάνσυ Νικολαϊδου, iwoman.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-