Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΑυτοί θα παρουσιάζουν τελικά την πρωινή εκπομπή του Star -Έκλεισε πασίγνωστο ζευγάρι

Αυτοί θα παρουσιάζουν τελικά την πρωινή εκπομπή του Star -Έκλεισε πασίγνωστο ζευγάρι

Τα δοκιμαστικά που έγιναν πριν από μερικές μέρες έδωσαν το «πράσινο φως» στο πασίγνωστο ζευγάρι για να αναλάβει τα ηνία της πρωινής εκπομπής του Star.

Την ερχόμενη σεζόν η πρωινή ζώνη των καναλιών αλλάζει εντελώς, με νέες εκπομπές να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, μοιράζοντας και πάλι διαφορετικά την πίτα της τηλεθέασης.

Αυτή την φορά μια νέα μεταγραφή «ξεκλειδώνει» το τοπίο των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και πλέον όλα τα κανάλια είναι έτοιμα να ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης. Ελπίζουμε αυτό να συνοδεύεται και με ενδιαφέροντα θέματα στη σκαλέτα τους.

Έπειτα από τις πρώτες συζητήσεις και τα πετυχημένα δοκιμαστικά που έγιναν πριν από λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι του STAR «κλείδωσαν» για την πρωινή ζώνη το ζευγάρι που από την αρχή έψαχναν να βρουν για να αναλάβει τα ηνία της εκπομπής.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή του Star

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι το νέο ζευγάρι που από την επόμενη σεζόν θα λέει την πρωινή καλημέρα του σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, το ζευγάρι που θα βρεθεί ξανά μαζί τηλεοπτικά σήμερα (28/07) θα υπογράψει το συμβόλαιο με το κανάλι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου.

Για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού είχαν ακουστεί τα ονόματα τόσο της Φαίης Σκορδά όσο και της Ιωάννας Μαλέσκου, όμως καμία από τις δύο παρουσιάστριες δεν έφτασε κοντά σε συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι ήδη η μεταγραφική κίνηση της Φαίης Σκορδά έχει αποκαλυφθεί και θα παρουσιάζει την εκπομπή της φέτος από τον ΣΚΑΪ.

Το Star θέλει μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή

Από την αρχή το κανάλι επιθυμούσε ζευγάρι για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής, όπως ακριβώς είχε κάνει και την περασμένη σεζόν συστήνοντας δύο φρέσκα παιδιά, την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, που δεν είχαν τηλεοπτική εμπειρία.

Επιπλέον, το STAR θα επιμείνει σε μια καθαρά ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, μιας και το κομμάτι της επικαιρότητας θα βρίσκεται ξανά στα χέρια της έμπειρης Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία θα παίρνει lead in.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν δοκιμαστεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην πρωινή ζώνη, αναλαμβάνοντας, παρέα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κακαβά, το καθημερινό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Open.

Όσο για την ομάδα που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής δεν έχει κλείσει ακόμα, ενώ δεν είναι γνωστό αν η Άση Μπήλιου θα παραμείνει στο κανάλι ή θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα