Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτή είναι η νέα εκπομπή της ΕΡΤ που πήρε πράσινο φως για...

Αυτή είναι η νέα εκπομπή της ΕΡΤ που πήρε πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν -Όλες οι λεπτομέρειες

- Advertisement -

Αυτή τη περίοδο έχει ξεκινήσει να στήνεται το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν και η κρατική τηλεόραση έδωσε το πράσινο φως με μια νέα εκπομπή που θα είναι ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ.

Στο ρυθμό των μεταγραφών, νέων σειρών και εκπομπών βρισκόμαστε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου αναμένονται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα προγράμματα που θα δούμε στην τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια η κρατική τηλεόραση έχει γίνει ανταγωνιστική προβάλλοντας αξιόλογες εκπομπές, όπως οι «Συνδέσεις», το «Στούντιο 4», «Σαββατοκύριακο από τις 6», αλλά και σειρές, όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Η παραλία» στρέφοντας τόσο το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών συντακτών για το πρόγραμμα που προβάλλει όσο και των τηλεθεατών που βλέπουν τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και τις σειρές που κυρίως επικεντρώνονται σε πρωτότυπα ελληνικά σενάρια. Να σημειώσουμε πως η πρώτη παραγωγή του Ertflix η «Έρημη χώρα» έλαβε διθυραμβική κριτική και μόνο τον Ιανουάριο ξεπέρασε τις 16.000.000 θεάσεις.

ΕΡΤ: Η νέα εκπομπή που ετοιμάζεται για την ερχόμενη σεζόν

Η πρώτη εκπομπή που πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν είναι ένα επίκαιρο ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη Μεταπολίτευση με τους Σίμο Καλύβα και Παναγή Παναγιωτόπουλο.

Φέτος, συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται με πυρετώδης ρυθμούς θα εστιάζει ξεχωριστά στην κάθε δεκαετία -δηλαδή το κάθε επεισόδιο θα αφορά μια συγκεκριμένη δεκαετία. Μέσα στα πέντε επεισόδια που θα προβληθούν θα υπάρχει αναφορά για όσα έχουν συμβεί εστιάζοντας ξεχωριστά στα γεγονότα της κάθε δεκαετίας μέσα από λεπτομερή έρευνα που έχει γίνει έτσι ώστε το ντοκιμαντέρ να έχει και πιο εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τις νεότερες γενιές.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα