Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Τέλος οι Παγιδευμένοι και η Μάγισσα παρά τα ικανοποιητικά νούμερα-Τι συνέβη

ΑΝΤ1: Τέλος οι Παγιδευμένοι και η Μάγισσα παρά τα ικανοποιητικά νούμερα-Τι συνέβη

- Advertisement -

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι ξεκινά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με μείον ταμείον αφού τόσο η σειρά Παγιδευμένοι όσο και Η Μάγισσα, δεν θα συνεχίσουν να προβάλλονται από τη συχνότητά του.

Αν και τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά με βάση τον ανταγωνισμό της prime time και γενικά της μυθοπλασίας, το κανάλι δε θέλει να συνεχίσει την προβολή τους. Έτσι, μετά τον Έρωτα Φυγά που το τέλος ήταν σχεδόν… προδιαγεγραμμένο, τώρα τόσο οι δύο σειρές, όσο και η δραματική σειρά, Ο Πρώτος από Εμάς, δεν προχωρούν σε νέο κύκλο επεισοδίων.

Πάντως, η Μάγισσα είναι μία από τις σειρές που κλείνει με θετικό πρόσημο και υπήρξαν σενάρια για συνέχεια. Ωστόσο όπως φαίνεται, διαψεύδονται, αφού είναι μία ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή αλλά και άκρως απαιτητική που δεν βρήκε την  ανταπόκριση που πολλοί περίμεναν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA, ήταν αυτός που μετέδωσε το ρεπορτάζ.

«Στον ΑΝΤ1 η μυθοπλασία φέτος φαίνεται ότι δεν έσκισε. Ακόμα και η Μάγισσα που κάνει 15% για το κόστος παραγωγής δεν είναι νούμερο βιώσιμο. Γι’ αυτό και θα ολοκληρωθεί στα 60 επεισόδια, δηλαδή τέλη Φλεβάρη ούτε καν θα φτάσει στο τέλος της σεζόν, κάτι που είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Για μένα όμως φταίει και το promotion του καναλιού, ειδικά για τη Μάγισσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πηγή: mediatime.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα