Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη γνωστή, καλλονή, δημοσιογράφος! Ιστορική αλλαγή στο...

ΑΝΤ1: Στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη γνωστή, καλλονή, δημοσιογράφος! Ιστορική αλλαγή στο «Καλημέρα Ελλάδα»!

- Advertisement -

Μια τεράστια τηλεοπτική «βόμβα» ρίχνει ο ΑΝΤ1, προχωρώντας σε μια ρηξικέλευθη και ιστορική αλλαγή στην πρωινή ζώνη, όπου όχι μόνο θα έρθει η Φαίη Μαυραγάνη, αλλά μάλιστα θα αρχίσει από πολύ νωρίς να παίρνει τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έμεινε ικανοποιημένη τον τελευταίο χρόνο από τη συνεργασία με το Open, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου από το σταθμό, αφού δε θέλησε να ανανεώσει, με το συμβόλαιό της να λήγει το φετινό καλοκαίρι. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί στον επόμενο τηλεοπτικό της σταθμό.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το «Χαμογέλα και πάλι», η Μαυραγάνη έχει συμφωνήσει ουσιαστικά με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο, όμως, προετοιμάζει το έδαφος για την αντικατάσταση του Παπαδάκη στην αρχή της μεθεπόμενης σεζόν, πιθανότατα με την Φαίη σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας.

Αυτή είναι η συμφωνία που κάνει… νέο αφεντικό στο πρωινό του ΑΝΤ1 τη Μαυραγάνη
Για να το πάρουμε από την αρχή στο συγκεκριμένο κομμάτι, η συμφωνία του ιστορικού παρουσιαστή προβλέπει διετές συμβόλαιο με έναν χρόνο μπροστά κι έναν πίσω από τις κάμερες, σε ρόλο συμβούλου. Στην προσπάθεια να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη, στον ΑΝΤ1 θεωρούν πως αυτός εντοπίζεται στο πρόσωπο της Μαυραγάνη, με αποτέλεσμα να της δώσουν μία μέρα επιπλέον.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, συγκεκριμένα, δε θα παρουσιάζει μόνο την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αλλά θα πάρει και την Παρασκευή, δηλαδή μια μέρα παραπάνω για εκείνη, άρα και μία λιγότερη για τον Παπαδάκη, ο οποίος μάλλον θα συμφωνήσει, στο πλαίσιο της μετάβασης από το εμβληματικό «Καλημέρα Ελλάδα» στην νέα εποχή.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να δίνουν αυτή τη μέρα παραπάνω, ώστε να δουν και πώς ανταποκρίνεται το τηλεοπτικό κοινό σε αυτή την… νέα τάξη πραγμάτων, ώστε τη μεθεπόμενη χρονιά να προχωρήσουν ολοκληρωτικά στις προβλεπόμενες αλλαγές.

Πηγή: europost.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα