Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΑναστασοπούλου για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ό,τι συμβαίνει στον αέρα...

Αναστασοπούλου για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ό,τι συμβαίνει στον αέρα τελειώνει με το που πέφτουν οι διαφημίσεις»

Για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη, και όχι μόνο, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στο Mega.

«Δεν είναι εύκολο να συνδυάσω την πρωινή εκπομπή, με το ραδιόφωνο και την Αρένα. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρά», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Δε μας επηρεάζουν οι εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όταν έχεις 4 ώρες εκπομπή. Είμαστε συνάδελφοι και επαγγελματίες, οπότε ό,τι συμβαίνει στον αέρα τελειώνει με το που πέφτουν οι διαφημίσεις», εξήγησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Είμαστε προσηλωμένοι στο να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καλημέρα Ελλάδα και στην Αρένα αλλά κοιτάμε και τι γίνεται γύρω μας. Μέχρι στιγμής έχουν πάει όλα καλά, ελπίζουμε και ακόμη καλύτερα. Εμείς απλώς δουλεύουμε», επισήμανε.

Για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ δε λέω ποτέ όχι σε τίποτα. Γενικώς αν είναι κάτι το οποίο πιστεύω ή πιστεύουν οι αρμόδιοι που μου το προτείνουν ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, δε λέω όχι σε τίποτα, ούτε βάζω τις ταμπέλες ενημέρωση – ψυχαγωγία. Στα αρνητικά σχόλια έχω πάθει ανοσία».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα