Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕΑλλαγές στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Αλλαγές στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪΔυο εβδομάδες κράτησε μόνο η αλλαγή στην προβολή του δελτίου της νοηματικής στον ΣΚΑΪ και το πρόγραμμα αποφάσισε την επιστροφή του στην πρότερη περίπου ώρα προβολής στην απογευματινή ζώνη μετά τη σύγχυση που πρόκαλεσε η μετάδοσή του πριν το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα, από την Καθαρά Δευτέρα το απογευματινό δελτίο της νοηματικής θα προβάλλεται αμέσως μετά την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά μιας και δεν υπήρξε αλλαγή προς τα πάνω στα ποσοστά τηλεθέασης. Παράλληλα, από Δευτέρα 15 Μαρτίου αλλάζει και η ώρα μετάδοσης του House of Fame – L’ Academia που πλέον θα παίζει στις 18.00, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνεται η ώρα προβολής των καθημερινών επεισοδίων του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ κατά ένα τέταρτο.

Μάλιστα, αν και το απόγευμα τα ποσοστά τηλεθέασης του τάλεντ σόου δεν είναι αυτά που θα ήθελε ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, αυτά της μεταμεσονύχτιας επανάληψης σπάνε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με αποκορύφωμα την χθεσινή μέρα που η επανάληψη έκανε μεγαλύτερα νούμερα και από το Survivor που προηγείται και στο οποίο φυσικά οφείλει τα πολύ μεγάλα ποσοστά που σημειώνει το βράδυ.

 


Διαβάστε Ακόμα