Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑβεβαιότητα και στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5» μετά το κλείσιμο της καθημερινής...

Αβεβαιότητα και στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5» μετά το κλείσιμο της καθημερινής Αυγής

- Advertisement -

Οι επαφές που έχουν αρχίσει από χθες και συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων στον «Στο κόκκινο 105.5» με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και να λάβουν άλλη μορφή μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ η αβεβαιότητα έχει ήδη επεκταθεί και στον ραδιοσταθμό.

Οι εργαζόμενοι στον σταθμό (μα και στην εφημερίδα) δεν έχουν καμία αγωνία για την καταβολή δεδουλευμένων Ιουνίου, αυτή την χρονική στιγμή- ημέρα καταβολής μισθοδοσίας-, απλώς διότι «γνωρίζουν ότι δεν θα πληρωθούν» αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του ραδιοσταθμού που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Λένε δε, ότι η νέα εβδομάδα -και ο νέος μήνας κατ’ επέκταση- θα αρχίσει για τους εργαζόμενους σε Αυγή και Στο Κόκκινο «με όρους χειρότερους από εκείνους».

Στις χθεσινές επαφές που έγιναν, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκαν «γενικό πρόβλημα ρευστότητας» στο κόμμα και ότι για τον λόγο αυτόν η καταβολή μισθού θα γίνει με καθυστέρηση 10-15 ημερών.

Ωστόσο, με βάση το χθεσινό ΦΕΚ για τη χρηματοδόστηση των κομμάτων ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει λάβει δόση περίπου 700.000 ευρώ. Καταρρίπτεται το επιχείρημα της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης εξαιτίας της οποίας καταργήθηκε το καθημερινό φύλλο της Αυγής.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα