''Δρομολόγιο του τρόμου'': Ο δυνατός αέρας ξηλώνει διαφημιστικές αφίσες στον Περιφερειακό -  Τι καταγγέλλει οδηγός στο Seleo (ΦΩΤΟ)

''Δρομολόγιο του τρόμου'': Ο δυνατός αέρας ξηλώνει διαφημιστικές αφίσες στον Περιφερειακό - Τι καταγγέλλει οδηγός στο Seleo (ΦΩΤΟ)

Πεσμένη κολόνα φωτισμού, διαφημιστικές αφίσες και ακινητοποιημένα Ι.Χ είναι η εικόνα της περιφερειακής οδού.

Ο δυνατός αέρας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με τους οδηγούς να δυσκολεύονται κατά τη πορεία τους. Οι διαφημιστές αφίσες που βρίσκονται σε όλο σχεδόν του μήκος της περιφερειακής, αποτελούν σοβαρό κίνδυνο στους οδηγούς.

Όπως καταγγέλλει οδηγός στο Seleo.gr, λόγω του δυνατού αέρα διαφημιστικές αφίσες στις κολώνες φωτισμού έχουν σχιστεί και απειλούν να καρφωθούν σε κάποιο όχημα. Οι φωτογραφίες -από τη διασταύρωση του Αγίου Παύλου- που κατέγραψε κι έστειλε στο Seleo.gr, ο οδηγός δείχνουν της αφίσες έτοιμες να σχιστούν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης:

Για ακόμα μια μέρα θα πρέπει οι οδηγοί να χρησιμοποιούν την περιφερειακή με τρόμο. Λόγω του δυνατού αέρα οι παράνομες διαφημιστικές αφίσες στις κολώνες φωτισμού έχουν σχιστεί και απειλούν να καρφωθούν σε κάποιο όχημα. Γιατί να ζω και να οδηγώ με τον φόβο αυτό; Γιατί οι υπηρεσίες που έχουν την επίβλεψη δεν φροντίζουν να τις κατεβάζουν;

Διαβάστε κι εδώ σχετικά θέματα:  ''Σταμάτα - ξεκίνα'' οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη - Μεγάλο μποτιλιάρισμα''Σταμάτα - ξεκίνα'' οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη - Μεγάλο μποτιλιάρισμα  &  Έπεσε κολόνα φωτισμού στην Περιφερειακή - Με δυσκολία η κυκλοφορία των αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες:

2diafimistika

1diafimistika

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.