Δραματική η κατάσταση με τη διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ. Τι καταγγέλλει αγανακτισμένη φοιτήτρια στο Seleo

Δραματική η κατάσταση με τη διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ. Τι καταγγέλλει αγανακτισμένη φοιτήτρια στο Seleo

Δραματική είναι η κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διακίνηση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι  σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας, αλλά και του κόσμου!

''Κραυγή αγωνίας'' για την παραβατικότητα που έχει χτυπήσει ''κόκκινο''.  ''Απελπιστική'' χαρακτηρίζει σε καταγγελία που έστειλε φοιτήτρια στο Seleo.gr, την κατάσταση στο ΑΠΘ. Όπως αναφέρει, μέρα μεσημέρι διάφορα παραβατικά στοιχεία κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στο campus προκαλώντας φασαρίες και διακινώντας ποσότητες ναρκωτικών. ''Οι γονείς μας κάνουν αιματηρές οικονομίες εν μέσω κρίσης, για να μας σπουδάσουν, ευελπιστώντας ότι το ίδρυμα θα δείξει εξίσου την απαραίτητη υπευθυνότητα απέναντι μας. Το μόνο που εισπράττουμε όλοι μας από την διοίκηση είναι παντελής αδιαφορία'', τονίζει η φοιτήτρια. 

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η φοιτήτρια του ΑΠΘ στη καταγγελία της:

Είμαι φοιτήτρια στο ΑΠΘ και η κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστήμιο είναι απελπιστική. Μέρα μεσημέρι διάφορα παραβατικά στοιχεία κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στο campus και κυρίως στην πλατεία χημείου και στο μετεωροσκοπείο προκαλώντας φασαρίες και διακινώντας ποσότητες ναρκωτικών. Μάλιστα δε, έχουν υπάρξει περιστατικά έντονης παρενόχληση σε φοιτητές και φοιτήτριες ενώ οι φύλακες φαίνεται να παίζουν απλά έναν διακοσμητικό ρόλο στη φύλαξη των χώρων του πανεπιστημίου. Ρόλος του ιδρύματος είναι να διασφαλίζει την ασφάλεια (σωματική και ψυχική) των μελών της (φοιτητών, καθηγητών κλπ.) καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των χώρων της και όχι να διοργανώνει φιέστες μπας και αποκτήσει με αυτό τον τρόπο καλύτερη φήμη προς τα έξω. Οι γονείς μας κάνουν αιματηρές οικονομίες εν μέσω κρίσης, για να μας σπουδάσουν, ευελπιστώντας ότι το ίδρυμα θα δείξει εξίσου την απαραίτητη υπευθυνότητα απέναντι μας. Το μόνο που εισπράττουμε όλοι μας από την διοίκηση είναι παντελής αδιαφορία.

Μια αγανακτισμένη φοιτήτρια