Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Καταγγελία κατά υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Σίμου Δανιηλίδη δημάρχου Νεάπολης- Συκεών

"Συνεργάτης του Σ. Δανιηλίδη χτίζει παράνομο όροφο την ημέρα των εκλογών!Αυτή είναι η διαφάνεια και η έντιμη πολιτική που πρεσβεύει ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης επικεφαλής της «Νέας Αυτοδιοίκησης».
Αν θέλει ο επανεκλεγείς δήμαρχος να στηρίξει μια νέα προσπάθεια για μια καινούργια πόλη, για μια καλύτερη ζωή όπως δήλωσε μετά την επανεκλογή του ας φροντίσει να «συμμαζέψει» λίγο τους ανθρώπους που επέλεξε για συνεργάτες.
Την ημέρα των εκλογών 6/11 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Οδυσσέας Καραθάνος από τον Άγιο Παύλο έχτιζε παράνομα στην ταράτσα της οικοδομής του, πάνω από το ρετιρέ όπου διαμένει στην οδό Πελοποννήσου, έναν ακόμη όροφο προκάτ, ανενόχλητος.
Ο κ. Καραθάνος επέλεξε την ημέρα των εκλογών να φέρει εργάτες και να σηκώσει με σίδερα και κεραμίδια έναν ακόμη όροφο δίχως άδεια από την πολεοδομία για να διαμένει σε πιο άνετο, δυόροφο σπίτι πλέον. Η παράνομη εγκατάσταση υπήρχε με κόντρα πλακέ αλλά τώρα ο εν λόγω κύριος (πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης), γραμματέας Δημοτικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αγ. Παύλου-Ευαγγελίστριας και πρόεδρος ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου αποφάσισε μέσα στις εκλογές να κάνει μια πιο γερή κατασκευή με άνετο ύψος και παράθυρα για να μην χάσει και τη θέα της ταράτσας του η οποία θα είναι πλέον θέα του καθιστικού του έτσι απλά.
Γιατί εν μέσω εκλογών στην Ελλάδα πιο ασχολείται με παράνομες κατασκευές;"

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.