Αγωνία για το μέλλον των εργαζομένων στο ATLAS ΤV

Αγωνία για το μέλλον των εργαζομένων στο ATLAS ΤV

Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες τα οικονομικά του τηλεοπτικού σταθμού ATLAS ΤV σε σημείο που να γίνεται προβληματική η λειτουργία του.

Tην επισήμανση αυτή έκανε υψηλόβαθμό στέλεχος του καναλιού προς τους εργαζόμενους καλώντας τους μάλιστα να εργάζονται εκ περιτροπής και με μειωμένο μισθό. Η κατάσταση απ ότι φαίνεται εξελίσσεται ως ιδιαίτερα σοβαρή για περίπου εικοσιπέντε άτομα όλων των ειδικοτήτων που πληρώνονται με μεγάλες καθυστερήσεις έως και πέντε μηνών. Το ίδιο στέλεχος επεσήμανε, πως έως το Σεπτέμβριο, λόγω έλλειψης πόρων, οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με συμβολικά ποσά.

Η κατάσταση αυτή στο ΑΤLAS TV ίσως να διαμορφώθηκε από την έλλειψη διαφημίσεων λόγω κορωνοιού ενώ δεν αποκλείεται να επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο και από την άρση στήριξης μεγάλου πολιτικού άνδρα της Θεσσαλονίκης που τους τελευταίους μήνες κόπηκε κατ εντολήν της διοίκησης από τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.

Αξιοσημείωτο όμως είναι, πως είναι το μοναδικό από τα ιδιωτικά κανάλια της πόλης του οποίου η καλαίσθητη δημιουργία τοπικού προγράμματος έγινε αντιληπτή από τους τηλεθεατές.

Σχολιαστής