Γιατί πρέπει να μείνουμε ενωμένοι: Τι εξομολογείται ένα πιθανό κρούσμα

Γιατί πρέπει να μείνουμε ενωμένοι: Τι εξομολογείται ένα πιθανό κρούσμα

Το μήνυμα της ενότητας στέλνει αναγνώστης του Seleo  μέσα από τη δική του εμπειρία, αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει την Ελλάδα κι ολόκληρο τον κόσμο. 

 

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει μέσα από τη δίκη του προσωπική εμπειρία. 

Μετά από προσωπική εμπειρία θα ήθελα να το μοιραστώ με όλους εσάς!

Είμαι κι εγώ ένα από τα άτομα που ίσως η έχω κολλήσει κοροναιό. Πρόσφατα στη δουλειά μου με θερμομέτρησαν кαι επειδή είχα 37.2 ο ανώτερος μου άρχισε να φωνάζει μπροστά σε κόσμο να σηκωθώ να φύγω кαι πως δεν έπρεπε να μπω μέσα καν στο κτίριο кαι πως δεν τους ενδιέφερε τίποτα! ΧΩΡΙΣ να έχω κανένα άλλο σύμπτωμα πάρα μόνο δέκατα!

Кαι θέλω να ρωτήσω όλους εσάς, έχετε μπει καν στον κόπο να ψάξετε τι ακριβώς συμπτώματα έχει αυτός ο ιός кαι αν το έχετε κάνει σκεφτήκατε ποτέ αν όλοι εσείς που φέρεστε απερίσκεπτα кαι τριγυρίζετε από εδώ кαι από εκεί τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στο καθένα από εμάς η εσάς; Αναρωτηθήκατε ποτέ πως αισθάνονται όλοι αυτοί που τους ξεχωρίζουν γιατί σας έχουν τόσο ανάγκη кαι τους δείχνουν με το δάχτυλο кαι τους φέρονται κάποιοι άσχημα; Αν αυτός ο κάποιος θα μπορούσε να ήσασταν εσείς; Η μάνα σας; Ο πατέρας σας; Η αδερφή σας; Ο φίλος σας; Είμαστε στο 2020 кαι κάποιοι ακόμα φέρονται σε όλα με προκατάληψη кαι δεν σκέφτονται η δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σκεφτούν ότι είμαστε όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ! К θα μπορούσατε να είσαστε к εσείς στη θέση αυτού που νοσεί!

Την επόμενη φορά σας παρακαλώ αυτό να έχετε στο μυαλό σας γιατί αυτή η ριμάδα η ζωή είναι πολύ ωραία к κανένας δεν θέλει να πεθάνει ούτε να τον παραγκωνίζουν! Σας παρακαλώ σκεφτείτε τα συναισθήματα όλων αυτών που καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να σώσουν τους αγαπημένους μας! Με κίνδυνο τη ζωή τους γιατί αυτό έχουν μάθει к δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς! Γιατί κάποιος άλλος θα μπορούσε να αυτοκτονήσει από το bullying που του κάνετε кαι θα το έχετε βάρος σε όλη σας τη ζωή! Ο ιός είναι αόρατος αλλά εμείς είμαστε ορατοί!  Кαι πρέπει να μείνουμε δυνατοί! Και ενωμένοι!

Κάποιος Ανώνυμος-Συνάθρωπος

 

*Kεντρική φωτογραφία θέματος: αρχείου.