"Φώναζε με Τάκη από το Κανατάκη!"

"Φώναζε με Τάκη από το Κανατάκη!"

Ταξιδεύαμε παρέα με αυτοκίνητο προς Πλαταμώνα και ακούσαμε χθες μεσημέρι την εκπομπή της Χριστίνας Κανατάκη «Φώναζε με Τάκη από το Κανατάκη» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Η δημοσιογράφος της TV100 τα πάει περίφημα και στο ραδιόφωνο. Σύντομος λόγος, περιεκτικός, έξυπνος και ζεστή φωνή. Πολύ καλή η σύνδεση λόγου με μουσική όπως και η αναλογία φωνής σε μια σχέση τις μουσικές γέφυρες. Εξαιρετική επιλογή τραγουδιών για μεσημέρι. Η εκπομπή που ακούσαμε θα μπορούσε να συγκριθεί με ανάλογες εκπομπές ιδιωτικών ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης, ενώ αν συνεχίσει με τα ίδια στάνταρ έχει τις βάσεις να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο ακροαματικότητας.

Η συγκεκριμένη επιλογή στο πλαίσιο αναβάθμισης του FM 100 εκτιμάται ως πετυχημένη. Το μόνο που θεωρούμαι αρνητικό και δεν αφορά στην κυρία Κανατάκη είναι η ποιότητα ήχου που εκπέμπει το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Η απουσία όγκου στον ήχο είναι εμφανής και γίνεται άμεσα αντιληπτή όταν το αποτέλεσμα συγκρίνεται με αυτό του Ράδιο Θεσσαλονίκη, του Status FM 107,7 ή του Ηχοράματος.

Σχολιαστής