Ο Δημήτρης Ασπροπούλης είναι νέος διευθυντής στην TV100

Ο Δημήτρης Ασπροπούλης είναι νέος διευθυντής στην TV100

Για πρώτη φορά στην τελευταία οκταετία της ΔΕΠΘΕ ένας δημοσιογράφος με εμπειρία αναλαμβάνει τα ηνία της Διεύθυνσης στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Ασπροπούλης είναι αυτός που επελέγη από τη διοίκηση Ζέρβα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα τον πλαισιώσουν οι συνεργάτες της επιλογής του.

Η τοποθέτηση Ασπροπούλη από δημοσιογραφικής απόψεως θεωρείται πέραν του δέοντος ικανοποιητική καθώς είναι γνώστης της δημοσιογραφίας, και ξέρει εκ των έσω την κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά μέσα ενώ στην έως τώρα πορεία του έχει επιδείξει ήθος και συνεργατικότητα.

Μέσα στο όλο κλίμα των αλλαγών και σε μια προσπάθεια ανανέωσης και αποσύνδεσης του «κακού» παρελθόντος της ΔΕΠΘΕ αλλά και όσων προσώπων συνδέθηκαν με αυτό, αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον και οι αλλαγές στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Οι αλλαγές αυτές θα θεμελιώσουν στη βάση τους την τοποθέτηση του Γιάννη Κεσσόπουλου στην Γενική Διεύθυνση της ΔΕΠΘΕ για να μπορέσει να προχωρήσει χωρίς εμπόδια σε μια διαδρομή ανανέωσης των γερασμένων δημοτικών μέσων.

Σχολιαστής