Οδηγοί για "βασιλικές άμαξες" στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης

Οδηγοί για "βασιλικές άμαξες" στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης

Στο Δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δυο μόνο αυτοκίνητα και επτά οδηγοί.

Ούτε βασιλικές άμαξες να οδηγούσαν δεν θα ήταν τόσοι… με έναν καβαλάρη μπροστά και δύο όρθιους πίσω!

Την ευθύνη για την συγκεκριμένη κατάσταση δεν την έχουν οι ίδιοι αλλά οι προϊστάμενοι της απερχόμενης διοίκησης που χειρίστηκαν τόσο σοβαρά ζητήματα με ανώριμο τρόπο και έβαλαν σε περιπέτειες την εταιρία και το προσωπικό.

Δύο από τα τέσσερα αυτοκίνητα του τηλεοπτικού καναλιού αποσύρθηκαν ενώ θα μπορούσαν να επισκευαστούν και έκτοτε δεν αντικαταστάθηκαν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αντικείμενο για επτά οδηγούς.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποδυνάμωση των εργασιακών θέσεων είναι προς διερεύνηση ενώ το θέμα έχει βαθύτερα αίτια καθώς οι ευθύνες φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα που θα κληθούν να αιτιολογήσουν τις επιλογές τους.

Το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης οχημάτων συζητήθηκε τόσο στη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ της ΔΕΠΘΕ όσο και στο επιτελείο της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα όπου εκεί τέθηκε το ερώτημα, για το πως οι οδηγοί της ΔΕΠΘΕ μπορούν να ανταποκρίνονται αποδοτικά στην εργασία τους ώστε να μην χαρακτηρίζονται ως «βασιλοπαίδες».

Ως λύση εκφράστηκε η προσωρινή μεταφορά ορισμένων σε άλλες υπηρεσίες εντός της ΔΕΠΘΕ, μέχρι και εφόσον εμφανισθούν νέα αυτοκίνητα και εν προκειμένω να έχουν αντικείμενο εργασίας. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Αβαρλής σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Νίκο Ζεϊμπέκη θα χειριστούν το θέμα των αναγκών ανά τομείς, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο προσωρινών αποσπάσεων σε όσους το επιθυμούν.

Σχολιαστής

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.