Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης η ΕΤ-3

Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης η ΕΤ-3

Από μικροσκόπιο περνάει η ΕΤ-3 προκειμένου να αποφασιστεί η νέα δομή λειτουργίας της στο πλαίσιο σοβαρών αλλαγών που αναμένονται.

Στο τιμόνι του καναλιού της Βορείου Ελλάδος ακούγεται έντονα το όνομα του Τάσου Σπηλιόπουλου Προέδρου της Διοικούσας της Νέας Δημοκρατία Θεσσαλονίκης ο οποίος σημειωτέον διατηρεί στενή σχέση με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κύριος Σπηλιόπουλος έχει σαφή εικόνα του δημοσιογραφικού πεδίου της Θεσσαλονίκης και έχει καταθέσει τις απόψεις του για τη στελέχωση του κρατικού καναλιού. Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει αναπτυχθεί μια ενεργή επικοινωνία για τα βασικά πρόσωπα που θα πλαισιώσουν θέσεις στην ΕΤ-3 ενώ έχει ενημερωθεί και ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

Οι επιλογές των προσώπων ήδη περνούν από αυστηρό έλεγχο ενώ οι αξιολογήσεις θα γίνουν από επιτροπή που συστήθηκε, και με βάση τα βιογραφικά στοιχεία των ενδιαφερομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαψεύδονται οι φήμες που αναφέρουν ότι δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη πήραν κατευθυντήρια γραμμή από τον κύριο Ζούλα προκειμένου να στελεχώσουν το περιβάλλον του στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαΐδη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, «υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και διαφορετικές οπτικές γωνίες στο επιτελείο του Πρωθυπουργού για τον ρόλο και την παρουσία του τρίτου καναλιού με έδρα την Θεσσαλονίκη. Αυτό που μεθοδεύουν στην Αγία Παρασκευή είναι την συγκρότηση ενός νέου τύπου καναλιού που θα καταλαμβάνει όχι μια συχνότητα αλλά συγκεκριμένες ώρες πάνω στην μία ενιαία συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης». 

σχολιαστής

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.