Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Θα σας πω εγώ τι είπε ο Σαμαράς στον Ψωμιάδη

 

 

Μια δεύτερη ανάγνωση πίσω από τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ

 

Τον είδα δίπλα στον περιφερειάρχη της καρδιάς μας και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Με ένα παγωμένο χαμόγελο του στυλ «τι δουλειά έχω, εγώ ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, εδώ». Να προσπαθεί να στηρίξει τον Π.Ψωμιάδη. Στηρίζεται ο Ζορό ρε Αντώνη μου? Διάβασα μετά τις δηλώσεις που έκανε.

«Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Περιφερειάρχη μας.» είπε. «Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτόν» συνέχισε και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «Μιλήσαμε, όμως, και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις Περιφέρειες γενικότερα».

Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν γιατί μετά λέει για τον Καλλικράτη και κατηγορεί την κυβέρνηση. Εμείς θα επικεντρώσουμε μόνο σε αυτά που αφορούν τον «Ξανθόπουλο» της κεντρικής Μακεδονίας. Διαβάστε τώρα τι θα ήθελε να πει.

«Μιλήσαμε με τον φίλο (του Γιώργου Καρατζαφέρη) Παναγιώτη Ψωμιάδη. Τον Περιφερειάρχη σας (σκατά τα έκανες πάλι). «Του δηλώσαμε την αγάπη που (δεν) του έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτόν. (Βρε στο σπίτι σου κι ακόμα παραπέρα). «Μιλήσαμε, όμως, (αυτός δηλαδή γιατί εγώ μόνο άκουγα), και για τα προβλήματα που (έβαλε στο κεφάλι μας) έχουν ανακύψει με τις Περιφέρειες γενικότερα (μόνο μ’ αυτόν τον απίθανο έχουμε πρόβλημα). (Άντε να τελειώνουμε).

 Τι είπε ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας? «Σε φαίνομαι να σ’ έχω ανάγκη Αντωνάκη». Τι δεν το είπε? Χρειαζόταν να το πει?

Αυτόπτης Μάρτυρας