Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤομ Μπρέιντι: Πιστεύει ότι η σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή ζίου-ζίτσου...

Τομ Μπρέιντι: Πιστεύει ότι η σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή ζίου-ζίτσου ξεκίνησε πριν από χρόνια

Ο Τομ Μπρέιντι φέρεται να έχει αποδεχτεί ότι το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του, Ζιζέλ Μπούντχεν, με τον Χοακίμ Βαλέντε ξεκίνησε «πριν από χρόνια».
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην σταρ του NFL μαθαίνει να προσαρμόζεται στη νέα δυναμική που έχει πλέον η οικογένειά του, αφού το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το σούπερ μόντελ και ο προπονητής της στο ζίου-ζίτσου είναι ζευγάρι και είναι «βαθιά ερωτευμένοι».

«Ο Τομ βγαίνει ραντεβού και θέλει να ξεφύγει από τη σχέση του με τη Ζιζέλ και να γίνει μια σχέση όπου θα μπορούν να είναι συνκηδεμόνες», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο.

https://twitter.com/pagesix/status/1761513873541087567?s=61&t=YPnwnmDASBaSGUmsVvUpdg

Αν και μια πηγή είπε στο People ότι η Ζιζέλ και ο Βαλέντε δεν άρχισαν να βγαίνουν μέχρι τον Ιούνιο του 2023 – οκτώ μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Μπρέιντι – ο πρώην αθλητής των Tampa Bay Buccaneers φέρεται να μην πιστεύει το χρονοδιάγραμμά της.

«Αν θέλει να αφήσει τον κόσμο να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Χοακίμ μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό και δεν το πάνε αργά. Ο Τομ το έχει αποδεχτεί», δήλωσε η πηγή στη Daily Mail.

Η πηγή είπε επίσης στο μέσο ότι ο 46χρονος Μπρέιντι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Βαλέντε και θα προσπαθήσει να κρατήσει τα πράγματα φιλικά για χάρη των παιδιών του.

«Ο Τομ και ο Χοακίμ δεν είναι φίλοι – αλλά ο Χοακίμ είναι κοντά στα παιδιά του, οπότε ο Τομ πρέπει να βρει το καλό σε αυτόν και πιστεύει ότι είναι καλό παιδί», υποστήριξε η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Αν ο Χοακίμ γίνει ποτέ πατρική φιγούρα για τα παιδιά του, ο Τομ θα μπορέσει να προσαρμοστεί».

Το Page Six μετέφερε την είδηση την περασμένη εβδομάδα ότι το μοντέλο και ο Βαλέντε είναι ζευγάρι, όταν μια πηγή τους είδε να φιλιούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα