Αρχική Lifestyle The Bachelor: Το πρόστυχο πλάνο στα απόκρυφα παίκτριας… που προκάλεσε πανικό

The Bachelor: Το πρόστυχο πλάνο στα απόκρυφα παίκτριας… που προκάλεσε πανικό

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα, το “Bachelor 2” βλέπει πως το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει ακόμα πειστεί να δώσει απο τη day one ψήφο εμπιστοσύνης.Ωστόσο τα στελέχη του Alpha δεν έχουν σκοπό να αφήσουν στην τύχη του ένα ριάλιτι για το οποίο ξοδεύτηκαν φέτος περισσότερα χρήματα από πέρσι, ελέω του Αλέξη Παππά που λέγεται ότι πήρε 100.000 ευρώ για να το κάνει. Σε αυτό το πλαίσιο και τα πολύ κοντινά πλάνα στα απόκρυφα των κοριτσιών.

Οι παίκτριες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δε γεμίζουν το μάτι, αλλά υπάρχουν 2-3 που κάνουν τη διαφορά. Οι δύο Αθηνές για παράδειγμα είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Τέτοια δεν είναι η Ιωάννα η mixologist από την Κεφαλλονιά, αν και η σκηνοθεσία έχει διαφορετική άποψη. Τουλάχιστον αυτό διακρίνεται από τα κοντινά πλάνα που της χάρισαν τη στιγμή που βουτούσε στο νερό, με την κάμερα να εστιάζει στις καμπύλες της.

Στην «συστατική επιστολή» της για το Bachelor, η 22χρονη Ιωάννα έχει πει ότι στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί με τις σχέσεις της και θέλει να κάνει restart με τον Bachelor, δηλαδή τον Αλέξη Παππά.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε έναν άντρα είναι το χαμόγελο του και πιστεύει ότι ο Αλέξης Παππάς θα την ξεχωρίσει για το χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της

Θεωρεί ότι στον έρωτα όλα είναι θέμα χημείας, όμως αυτό δεν την τρομάζει γιατί είναι Mixologist, κρατάει στα χέρια της το shaker της αγάπης.

Οι ακόλουθες λήψεις συνιστούν σίγουρα ένα τηλεοπτικό shaker, για την αγάπη όμως αμφιβάλλουμε.

Πηγή: media-insider.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-