Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleSurvivor: Παίκτρια του ριάλιτι τα παράτησε όλα και κάνει καριέρα στο Onlyfans

Survivor: Παίκτρια του ριάλιτι τα παράτησε όλα και κάνει καριέρα στο OnlyfansΑρκετοί παίκτες από τα ριάλιτι της τηλεόρασης έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να κάνουν καριέρα στο χώρο της showbiz και της τηλεόρασης. Στα πλαίσια αυτής της επιθυμίας συμμετέχουν σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, ελπίζοντας πως όταν τελειώσουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς τους δεν θα τους ξεχάσει ο κόσμος.

Ωστόσο, για πολλούς τα φώτα σβήνουν όταν ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο ριάλιτι, στο οποίο συμμετείχαν.

Έτσι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι χρειάζεται προκειμένου να μείνουν στο προσκήνιο, αναζητώντας παράλληλα το εύκολο χρήμα.

Παίκτες ριάλιτι τηλεόρασης που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, το Big Brother και το Power of love έχουν ήδη στραφεί σε διαφορετικές μορφές… ψυχαγωγίας, όπως για παράδειγμα το OnlyFans.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα παίκτριας του GNTM, η οποία απέτυχε στον χώρο της μόδας και πλέον κάνει καριέρα στο OnlyFans!

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα koolnews.gr, στο only fans έχει κάνει αθόρυβα την εμφάνισή της εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, παίκτρια που συμμετείχε σε σχετικά πρόσφατο κύκλο του Survivor, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο προσκήνιο εν όψει του Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να βγει στον αέρα λίγο μετά τη νέα χρονιά!

Το ποια είναι θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας, εφόσον θέλετε…

Πηγή: in.gr

 


Διαβάστε Ακόμα