Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleSurvivor: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παλεύει ο Βαλάντης

Survivor: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παλεύει ο Βαλάντης

“Τον Ιούνιο δέχτηκα ένα ωραία μήνυμα από την κυρία Παπαμερή… Την πήρα τηλέφωνο και μου είπε: “Θα ήθελες να συμμετέχεις στο Nomads;”. Είπα αμέσως το “ναι”. Ήρθα στα γραφεία του ΑΝΤ1, κάναμε τη συνάντησή μας και ήμασταν σε όλα σύμφωνοι… Ξεκίνησα να κάνω τη γυμναστική μου αμέσως γιατί έπρεπε να πάρω βάρος, ήμουν πολύ αδύνατος… Μετά τις διακοπές με ενημέρωσαν ότι πέρασα και ξεκίνησα τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας” ανέφερε μεταξύ άλλων το 2018 ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντ1 και συνέχισε:

“Την ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε: ‘βλέπω κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξακριβώσω τι είναι… Φοβήθηκα και δεν ήθελα να μάθω τι είναι… Τελικά διαγνώστηκα με ένα μικρό όγκο στο νεφρό, ο οποίος θα χειρουργηθεί την άλλη Πέμπτη… Είναι ένα καινούργιο είδος καρκίνου, το οποίο είναι ύπουλο στην αρχή γιατί δεν φαίνεται… Το Nomads μου έσωσε τη ζωή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1, γιατί αλλιώς δεν θα μάθαινα το πρόβλημα υγείας μου”.

Είναι προφανές πώς το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κάποιοι γράφουν τις τελευταίες ώρες για τον αοιδό…και είναι η αιτία που αποχωρεί απο το παιχνίδι αφορά κάποια επιπλοκή. Ευχόμαστε να είναι περαστικό

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα