Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleSNIK – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τεταμένες οι σχέσεις τους – Πώς ο τράπερ...

SNIK – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τεταμένες οι σχέσεις τους – Πώς ο τράπερ απάντησε στις δηλώσεις για τον χωρισμό τουςΑπό ζευγάρι, φίλοι και από φίλοι… εχθροί. Η σχέση του SNIK και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει περάσει από 40 κύματα.Ο τράπερ και το μοντέλο ήταν ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο, χώρισαν αλλά συνέχισαν να έχουν επαφές, να κάνουν κοινές εξόδους και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα πριν λίγους μήνες που μιλούσαν για επανασύνδεση. Ωστόσο, οι ίδιοι τα αρνούνταν. Άλλωστε και οι δύο πλέον βρίσκονται σε νέες σχέσεις.

«Όχι, δεν είμαστε μαζί με τον SNIK. Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι που βρεθήκαμε ώριμα, χωρίσαμε ώριμα και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου», ανέφερε σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια και μοντέλο απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Σήμερα, όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει μεταξύ τους. Ειδικά μετά την τελευταία τοποθέτηση της Ηλιάνας.

Η νεαρή την Τρίτη (13/9) παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για τα νέα τηλεοπτικά της βήματα αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Τότε εκείνη απάντησε: «Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά».

«Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή», πρόσθεσε.

Πολλοί θεώρησαν πως με τα παραπάνω η ίδια ρίχνει τα «καρφιά» της στον SNIK. Μάλλον και ο τράπερ καθώς σταμάτησε να την ακολουθεί στο Instagram.

Την αποκάλυψη για το unfollow έκανε η Soula Glamorous μετά από μήνυμα που έλαβε στο προφίλ της.

Δείτε το παρακάτω

 


Διαβάστε Ακόμα