Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΡένος Χαραλαμπίδης: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για φιλική συμμετοχή σε σίριαλ

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για φιλική συμμετοχή σε σίριαλ

- Advertisement -

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.Ο επιτυχημένος ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε αλλά απέρριψε, καθώς και για το μεγάλο ποσό που πήρε για μία φιλική συμμετοχή του σε σίριαλ.

Μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Η πρώτη φορά που αγχώθηκα στη δουλειά ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο, το 1994. Πριν βγω στη σκηνή ένιωθα σαν να γκρεμίζεται το εργοστάσιο και να με πλακώνει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο επιτυχημένος ηθοποιός είπε: «Έπειτα από τον «Καλημέρη» μοιραία οι προτάσεις ερχόντουσαν, αλλά δυστυχώς ήμουν παραπάνω επιλεκτικός από όσο έπρεπε, το μετάνιωσα! Τόσα πολλά «όχι» δεν μου βγήκαν σε καλό. Ο υπέροχος Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει να παίξω στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης» μάλλον τον ρόλο του «Μάνθου», αλλά εκείνη την εποχή έκανα την ταινία μου, το μετανιώνω. Στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» δεν πήραμε τίποτα γιατί ήμασταν τελείως άγνωστοι. Ζήτησα 10.000 ευρώ για μία φιλική συμμετοχή για να μην πάω και μου είπαν «πάρτα». Έλεγα «όχι» στο να πρωταγωνιστήσω σε σίριαλ κι έκανα «γκεσταριλίκια», μπορούσα να κάνω και 10 τον χρόνο».

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα