Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleO Νίκος Μπάρτζης ρίχνει τα καρφιά του: "Νόμιζα ότι η φιλία μου...

O Νίκος Μπάρτζης ρίχνει τα καρφιά του: “Νόμιζα ότι η φιλία μου με τον James ήταν αληθινή”

Καλεσμένος στη “Super Κατερίνα” της Τρίτης βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης και αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με τον James Καφετζή δεν είναι και οι καλύτερες, μιας και έχει ενοχληθεί από μια κίνηση του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Αυτή η κίνηση είχε να κάνει με την εξομολόγηση της Άννας Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από σύντροφό της.

Αρχικά ο ίδιος είπε: “Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πόστ της Άννας – Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι “σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω”. Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της… Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα – Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα – Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους“.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε ότι: “Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας – Μαρίας και της κάθε Άννας – Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε – για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε – δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει. Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει. Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα-Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δε μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα – Μαρία“.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον James Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης είπε: “Με την Άννα Μαρία μιλάω καθημερινά. Με τον James δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε. Δεν είναι της παρούσης αν έχει συμβεί κάτι ή όχι. {…} Ο James είχε μιλήσει για κάτι τηλεοπτικό να κάνουμε μαζί. Δεν ξέρω που κόλλησε, δεν με ενδιαφέρει κιόλα πολύ όλη αυτή η φάση. Εγώ δεν το ψάχνω. Και εγώ μπορεί να νόμιζα ότι η φιλία μας είναι σημαντική. Πρώτα είναι η οικογένεια και μετά οι φίλοι που τους επιλέγεις εσύ. Δεν κοιτάς ούτε να τους πληγώσεις, ούτε τίποτα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα