Αρχική Lifestyle MasterChef: Σάλος με τον Διονύση - Ήταν υποψήφιος με την ακροδεξιά στις...

MasterChef: Σάλος με τον Διονύση – Ήταν υποψήφιος με την ακροδεξιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές (ΦΩΤΟ)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό Twitter, από την αποκάλυψη πως ο Διονύσης Σαρακίνης, ο ένας εκ των δυο φιναλίστ του reality μαγειρικής MasterChef, ήταν υποψήφιος με ακροδεξιό συνδυασμό στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από το πρωί, το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ επικεφαλής της οποίας ήταν ο Χάρης Μιχαλακόπουλος, συνιδρυτή της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.) που συστήθηκε από στελέχη με εθνικιστικές και ακροδεξιές τοποθετήσεις.

Στο ψηφοδέλτιο του εκ των ιδρυτών του κόμματος τα αρχικά του οποίου παραπέμπουν στους ακροδεξιούς της Γαλλίας Ζαν Μαρί και Μαρίν Λεπέν, φιγουράρει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Διονύσης Σαρακίνης ο οποίος διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο του εφετινού MasterChef.

Μάλιστα ο επικεφαλής του ακροδεξιού συνδυασμού φαίνεται να διατηρεί ακόμα φιλικές σχέσεις με τον Διονύση Σαρακίνη, τον οποίο στηρίζει ανοιχτά στον διαγωνισμό μαγειρικής όπως θα δείτε και στην παρακάτω ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Τίποτα δεν είναι τυχαίο”

Οι περισσότεροι εκ των σχολιαστών, υποστηρίζουν ότι ο νεαρός μάγειρας κατέβηκε υποψήφιος με το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στοιχείο που δεν επιβεβαιώνεται καθώς άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λ.Ε.Π.Ε.Ν., άρα και η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ δεν είχαν σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση δημιουργήθηκε από πρώην στελέχη της εγκληματικής, πλέον, οργάνωσης.

Οι χρήστες του Twitter, συνδυάζουν μάλιστα την επιλογή του να ασχοληθεί με τα κοινά όντας υποψήφιος με ακροδεξιό συνδυασμό, με την τοξική και επιθετική πολλές φορές συμπεριφορά του προς τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Δείτε ενδεικτικές αντιδράσεις στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-