Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήLifestyleMasterChef: Πρώην παίκτρια έκανε πλαστική και είναι αγνώριστη!

MasterChef: Πρώην παίκτρια έκανε πλαστική και είναι αγνώριστη!

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι που την γνωρίσαμε από τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής στο Star, Master Chef.

Η Ασημίνα Ουστάλλι εξομολογήθηκε την ταλαιπωρία που υπέστη την περίοδο της επέμβασης και είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη μου. Είχα διάφραγμα και κόγχες και ένα σπασμένο κόκκαλο. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά επειδή δούλευα συνέχεια δεν είχα βρει χρόνο, γιατί πρέπει να μείνεις αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα, να μπορείς να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Ακόμη δεν έχω επανέλθει, είμαι πρησμένη και φαίνονται οι μελανιές».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με βοήθησε η συμμετοχή στο MasterChef γιατί άνοιξε πολλές πόρτες. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα εμείς που μαγειρεύουμε. Ανήκουμε στην κουζίνα. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί ή όχι στην αγορά. Φτιάχνεις όνομα στον μαγειρικό κύκλο. Θα μου άρεσε να είμαι σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο σε κάτι που με εκφράζει. Δεν με ενδιαφέρει να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή».

Τέλος, η Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του συντρόφου της: «Είμαι ένα χρόνο ζευγάρι με τον σύντροφό μου και είμαστε καλά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα