Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΜαρία Σολωμού: «Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους»

Μαρία Σολωμού: «Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους»

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε αρχικά, για τα podcast που κάνει σχετικά με τις σχέσεις: «Όταν μου το πρωτοπρότειναν δεν ήξερα τι είναι και δεν είχα τι να πω. Παθαίνω αφιόνι. Μετά λέω “εγώ τα είπα αυτά;”, δεν με αναγνωρίζω».

«Το θέμα που με πιάνει τρέλα είναι ο άντρας κότα», πρόσθεσε κι εξήγησε πως αναφέρεται στον άνδρα που δεν αφήνει τη σχέση του για να ζήσει το πάθος με μια άλλη γυναίκα.

«Εγώ έχω πέσει σε κοτέτσι ολόκληρο, όχι σε έναν. Μου έχει τύχει κι εμένα όμως, να είμαι σε σχέση και καλά μάλιστα, και να ερωτευτώ πολύ. Δεν γίνεται να έχεις παράλληλες σχέσεις, το σιχαίνομαι κι έχω πει στον άλλο την αλήθεια ότι ερωτεύτηκα. Έχει τύχει να το κάνει ο άλλος, να μην ενημερωθούμε και να κάνουμε κι ένα παιδί», εξήγησε.

«Σε μια περίπτωση που ήταν ένας τεράστιος έρωτας, ο μεγαλύτερος στη ζωή μου, για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί, εγώ δεν πιέζω μια κατάσταση. Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Εγώ δεν αφήνω κάποια σχέση να βαλτώσει. Το είχα πάθει δύο φορές, η μία είναι με τον Μάριο. Άλλη μια φορά που μου έχει συμβεί ήμουν πολύ καλά σε σχέση και πέρασε από μπροστά μου ο Μπρατ Πιτ και έπεσα τ’ ανάσκελο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, όταν κλείσει τα 70 της. «Όταν ο κόσμος πάθει άνοια, στα 70 μου, θα βγάλω ένα βιβλίο με ονοματεπώνυμα. Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρει για μένα πράγματα, δεν ξέρει κανείς τη ζωή μου. Είμαι κρυψίνους. Είναι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας γιατί αν τις βγάλω θα έχουμε “νεκρούς”, εγώ θα τα πω. Πάρα πολύς κόσμος θα καταλάβει γιατί είμαι αυτό που είμαι», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε: «Στον κόσμο αρέσει να βάζει ταμπέλες. Σιχαίνομαι τις ταμπέλες. Θέλω να πειραματιστώ, δεν είμαι ένα πράγμα. Έχω αποφασίσει από κόβιντ και μετά, τρελάθηκα κανονικά, ότι θέλω να περνάω καλά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα