Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleMadonna: Η στιγμή που οι γιατροί της έδιναν 40% πιθανότητες να πεθάνει

Madonna: Η στιγμή που οι γιατροί της έδιναν 40% πιθανότητες να πεθάνει

Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία της “Celebration World Tour” η Madonna.

 

Η βασίλισσα της Pop απολαμβάνει την επιστροφή της στη σκηνή και στη… ζωή μετά από την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οδηγήθηκε στην εντατική έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη.

Η 65χρονη βασίλισσα της pop ξεκίνησε την περιοδεία της τον περασμένο μήνα από το Λονδίνο. Η Μαντόνα έδωσε μάχη για τη ζωή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τον Ιούνιο, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη. Η περιπέτεια υγείας την ανάγκασε να αναβάλει την έναρξη της περιοδείας της. Έτσι ξεκίνησε τις συναυλίες από την Ευρώπη.

Στη σκηνή του Accor Arena στο Παρίσι, η Μαντόνα αποκάλυψε τελικά ότι υπέστη πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια κατά την περιπέτεια υγείας της. “Είχα μια μόλυνση από κάποια βακτήρια που κανείς δεν γνωρίζει. Και το ποσοστό θνησιμότητας είναι 40%”, όπως δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με τη Sun.

Περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες που πέρασε, είπε: “Ήμουν στο νοσοκομείο, στη ΜΕΘ. Οι πνεύμονές μου δεν λειτουργούσαν, δεν ανέπνεα μόνη μου. Τα νεφρά μου κατέρρεαν. Είχα μόλυνση από κάποια βακτήρια που κανείς δεν γνωρίζει. Και το ποσοστό θνησιμότητας είναι 40%”.

Και πρόσθεσε: “Όταν ξύπνησα είδα όλα τα παιδιά μου γύρω μου και είπα ότι αυτό είναι που θα με σώσει. Τα παιδιά μου θα με σώσουν. Δεν είμαι εγώ που τα έσωσα. Γύρισα σπίτι από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες αργότερα και κανείς δεν ήξερε πότε θα γινόμουν καλά. Ο μάνατζέρ μου μου είπε: Θέλεις να ξαναβγείς στον δρόμο; Θέλεις να γίνει η περιοδεία σου;”‘ είπε η Μαντόνα.

Όπως επεσήμανε: “Εισέπνεα οξυγόνο μέσω μιας κάνουλας από τη μύτη μου, μετά βίας μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για να πάω στο μπάνιο και είπα: Δώστε μου δύο εβδομάδες να το σκεφτώ”

“Θεωρώ τον εαυτό μου Wonder Woman. Νόμιζα ότι μπορούσα να ξεπεράσω τα πάντα… Δεν είχα τη δύναμη. Δεν είχα ενέργεια, μου την είχαν πάρει. Έτσι πέρασαν οι δύο εβδομάδες και δεν είχα ακόμη σχεδόν καθόλου ενέργεια. Μπορούσα να πιω εσπρέσο, τέσσερα Red Bull. Τίποτα δεν με ξυπνούσε. Δεν είχα καμία ζωτική δύναμη” όπως είπε.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα