Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleMε δύο παίκτες ριάλιτι το πρώτο ελληνικό θρίλερ πορνό (ΦΩΤΟ)

Mε δύο παίκτες ριάλιτι το πρώτο ελληνικό θρίλερ πορνό (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Σίγουρα έχουμε δει πολλά στην βιομηχανία αλλά πλέον έχουμε και επίσημα το πρώτο Ελληνικό θρίλερ πορνό που θέλει να φτάσει στα βραβεία, που θα γίνει από το «Sugarbabes.tv».

Tο Possessed είναι το πρώτο θρίλερ της εγχώριας βιομηχανίας ενηλίκων και πρωταγωνιστεί η Ίννα Ιννάκι και έγινε μετά από έμπνευση της ιδιοκτήτριας της SugarBabes.tv και παραγωγού ταινιών ενηλίκων Ιννας Ιννάκι. Μάλιστα κυκλοφόρησε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, ημέρα του Halloween. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο strip club «Kinky Opera» της Συγγρου…

Πρωταγωνιστούν όλα τα μεγάλα ονόματα του νέου αίματος Eλλήνων πρωταγωνιστών ταινιών ενηλίκων και όχι μόνο όπως, η βραβευμένη διεθνώς Iννα Ιννακι, η πρώην παίκτρια του GNTM (Greek Next top Model) Χριστίνα Ανδρεάδου – Christy White (η πρώτη Ελληνίδα που πραγματοποιεί διεθνή καριέρα στην Ευρώπη), ο Σάκης Δερμάτης (Φίλιππος Αρβαβίτης) πρώην παίκτης του ριάλιτι «Power of Love», ο Νek Sinner πρωταγωνιστής της πρώτης υποβρύχιας ταινίας ενηλίκων, η διεθνούς φήμης Lila Evance, o Γιώργος Λεβέντης και η Ντορίτα P.

Πηγή: hot-news.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα