Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιατί η Jennifer Garner ευχαρίστησε δημόσια τους δασκάλους των παιδιών της

Γιατί η Jennifer Garner ευχαρίστησε δημόσια τους δασκάλους των παιδιών της

- Advertisement -

Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για την Jennifer Garner, καθώς μεταξύ άλλων έπρεπε να παραβρεθεί στην τελετή αποφοίτησης του 12χρονου γιου της Samuel Affleck.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Garner ευχαρίστησε τους δασκάλους και καθηγητές των παιδιών της:

«Σας ευχαριστώ που νοιαστήκατε για τα παιδιά μου μαζί μου. Που δένατε τα κορδόνια τους και κρατούσατε τα χέρια τους. Σας ευχαριστώ που τα βάζατε σε τάξη όταν το χρειαζόντουσαν και που τους δώσατε περισσότερες αγκαλιές από όσες παίρνει ένα παιδί σε όλη του τη ζωή.

Είμαι σίγουρη ότι οι απαιτήσεις και οι ελλείψεις στις τάξεις μπορούν να θολώσουν το στόχο που έχετε, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο ευγενές από το να διδάσκεις τα παιδιά, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω εγώ.

Ήθελα τα τρία παιδιά μου να έχουν ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορούσαν να είναι παιδιά, όπου θα δίνεται προτεραιότητα στην εκπαίδευση και τον χαρακτήρα. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα αυτά 13 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα συνέβαινε κάτι καλύτερο στην οικογένειά μας».

Η συγκίνηση της Garner είναι έκδηλη μέσα από την ανάρτησή της, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την αποφοίτηση της Violet, στην οποία φαινόταν να κλαίει για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η ηθοποιός θεώρησε ηθική της υποχρέωση να πει μερικά καλά λόγια για τους ανθρώπους που συχνά δεν ακούνε ένα ευχαριστώ από τους γονείς των παιδιών που τόσο πολύ βοηθάνε.

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του πρώην συζύγου της, ο οποίος λέγεται ότι περνάει οικογενειακές δυσκολίες με την Jennifer Lopez και ότι μάλιστα τον συνοδεύει και στις επισκέψεις που κάνει σε νέα σπίτια, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα