Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Πουλόπουλος: Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γιάννης Πουλόπουλος: Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε στην κουζίνα του Π.Ο.Π. Μαγειρική και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Ανδρέα Λαγό για το πως μπήκε στον τηλεοπτικό χώρο.

 

«Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε ήταν ο Πρωινός Καφές με την Ελένη Μενεγάκη και ο Όμορφος Κόσμος το Πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήταν την περίοδο που παιζόταν στον ΑΝΤ1 το Fame Story 3 και είπαν να βάλουμε στον Γρηγόρη την Eurovision. Λένε ποιος την ξέρει καλά; Ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Με φωνάζει στο καμαρίνι του ο Γρηγόρης και μου λέει Γιάννη μου αποφασίσαμε να κάνουμε Eurovision και θα το αναλάβεις εσύ που το ξέρεις πολύ καλά. Πάω εγώ την επόμενη μέρα με σημειώσεις τρομερές και του λέω Γρηγόρη σου τα έφερα όλα να τα πεις. Μου λέει, τι λες αγόρι μου, εγώ δεν ξέρω ούτε αγγλικά, εσύ θα βγαίνεις να τα λες. Λέω δεν έχω βγει ποτέ στην τηλεόραση και μου λέει θα βγεις γιατί έχεις πόρωση με την Eurovision και θα καταλάβει ο τηλεθεατής ότι το κατέχεις», αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος και κατέληξε:

«Έτσι, με σπρώξιμο γιατί εγώ δεν ήθελα καθόλου. Με έσπρωξε κανονικά για να βγω στην τηλεόραση. Πάω εγώ και το 2005 και βγαίνει η Ελλάδα πρώτη. Οπότε την επόμενη χρονιά δεν είχα άλλη επιλογή».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα