Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle​Eurovision: Δυσκολεύεται στα στοιχήματα η Ελλάδα, καλύτερα τα προγνωστικά για τη συμμετοχή...

​Eurovision: Δυσκολεύεται στα στοιχήματα η Ελλάδα, καλύτερα τα προγνωστικά για τη συμμετοχή της Κύπρου

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τα φαβορί και τα αουτσάιντερ στην εφετινή Eurovision.

Η ελληνική συμμετοχή για το τραγούδι Last Dance, τραγουδισμένο από την Στεφανία Λυμπερακάκη, φαίνεται με τα μέχρι τώρα στοιχήματα να περνά άνετα στον τελικό. Εκεί ωστόσο, ως αυτή τη στιγμή, τα στοιχήματα για τη Eurovision δίνουν την ελληνική συμμετοχή στη 15η θέση.

Η Ελλάδα αναμένεται να διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της εφετινής Eurovision, όπου τα στοιχήματα προβλέπουν άνετη πρόκριση και μάλιστα στην πέμπτη θέση μεταξύ των 10 χωρών που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού.

Θετικά τα προγνωστικά για την Κύπρο στη Eurovision

Το «el Diablo» και η Έλενα Τσαγκρινού είναι η εφετινή πρόταση της Κύπρου για τον διαγωνισμό της Eurovision και αν τα στοιχήματα αποδειχθούν ακριβή, τότε για μια ακόμη χρονιά η μικρή χώρα θα ξεχωρίσει στον μουσικό θεσμό.

Παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κύπρου από χριστιανικές οργανώσεις και την Ιερά Σύνοδο, το uptempo κομμάτι της Κύπρου φαίνεται πως βρίσκει απήχηση στους θαυμαστές της Eurovision. Έτσι, η Κύπρος φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 9η θέση τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η συμμετοχή της Κύπρου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό, όπου τα προγνωστικά προβλέπουν πως θα την κερδίσει και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το «el Diablo» φαίνεται να περνά από την τέταρτη θέση μεταξύ των 10 χωρών που προκρίνονται.

Ποια χώρα είναι αυτή τη στιγμή φαβορί για τη νίκη στη Eurovision

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον πίνακα αποδόσεων του eurovisionworld, η Μάλτα φαίνεται να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει την πρώτη θέση στη Eurovision. Η πληθωρική Destiny με το τραγούδι «Je Me Casse» σε αγγλικό στίχο, με γαλλικό ρεφρέν, φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα