Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΏρες αγωνίας για τη Βάνα Μπάρμπα και την 19χρονη κόρη της, Φαίδρα:...

Ώρες αγωνίας για τη Βάνα Μπάρμπα και την 19χρονη κόρη της, Φαίδρα: «Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη, θέλω να…»

Ώρες αγωνίας βιώνει η Βάνα Μπάρμπα και η 19χρονη κόρη της, Φαίδρα, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια νοσούν με κορωνοϊό. Μάλιστα, έχουν τη νέα μετάλλαξη η οποία φέρνει πολύ υψηλό πυρετό και όχι μόνο.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτηση που πραγματοποίησε στο προφίλ της στο Facebook, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και τα κρούσματα όλο πάνε και αυξάνονται.

Η ανάρτηση της Μπάρμπα για την υγεία της

«Αγαπητοί φίλοι και εγώ και το παιδί μου είμαστε με κορονοϊό έχουμε αυτή την καινούργια μετάλλαξη, με λοίμωξη άνω αναπνευστικού και πολύ πυρετό. Να είστε προσεκτικοί .είναι πολύ μεταδοτικό. …καλή επιτυχία στα αποτελέσματα σήμερα στα παιδιά και δύναμη στους γονείς… όλα περνάνε, όχι φόβο, ενημέρωση σωστή» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

«Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη, θέλω να πάρω απόσταση…»
Η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη!, το πρωί της Πέμπτης 23/6 συνάντησε τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και όλα. Η λαμπερή ηθοποιός αναφέρθηκε για την επιθυμία της για μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για τη δύσκολη προσωπική κατάσταση που βιώνει.

«Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη προσωπικά, θέλω να πάρω μια απόσταση από τα πράγματα. Θέλω να δω τι έχω ανάγκη να κάνω, και τι μπορώ να κάνω», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Σκέφτομαι μια καινούργια παράσταση, “Η κυρία καμία”, και να την κάνω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και τα έσοδα να δοθούν στους καρκινοπαθείς», ανέφερε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι «Θα κάνω την παράσταση τον Οκτώβριο. Είμαι έτοιμη να γυρίσω στο θέατρο μετά από 10 χρόνια απουσίας».

«Δε θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση ποτέ. Η ανάγκη μου είναι το σινεμά, συζητάω μια πολύ ωραία πρόταση. Στην τηλεόραση διεκδικώ εκπομπή», ξεκαθάρισε η Βάνα Μπάρμπα, και εξήγησε ότι «Έχω προτείνει μια εκπομπή για την τηλεόραση το “Κόκκινο τραπέζι”. Δε θα έχει μόνο επώνυμους, τι επώνυμους και κουραφέξαλα! Στη μυθοπλασία δε θα ξαναγυρνούσα. Με εκπομπή θα γυρνούσα στην τηλεόραση και θα έκανα και… σκάνδαλο».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους ανθρώπους με τους οποίους θα ήθελε να εργαστεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή. «Στην εκπομπή θα ήθελα να έχω μαζί μου τον Βαγγέλη Περρή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τώρα συζητάω με κανάλι για την εκπομπή που θέλω να παρουσιάσω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο ελληνικό METOO και απαντώντας στο αν η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών στη δουλειά της, η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι «Δε δέχθηκα ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Η γενιά μου ήταν τυχερή. Δεν υπήρχε η σκληράδα και ο τελματισμός που υπάρχει σήμερα. Όποιος θέλει να μιλήσει για οτιδήποτε μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή».

Επίσης, αναφέρθηκε σε δικαστική διαμάχη που έχει με επιχειρηματίες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Έχω διαμάχες με επιχειρηματίες θα τους πάω δικαστικά, φέρθηκαν άδικα σε εμένα και άλλους συναδέλφους μου». «Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν τους άλλους ανθρώπους. Τα χρήματα που διεκδικώ ως αποζημίωση από τους επιχειρηματίες θα τα δώσω στο Χαμόγελο του Παιδιού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα