Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΌταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μαγική εμφάνιση χωρίς εσώρoυxo

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μαγική εμφάνιση χωρίς εσώρoυxo

Εδώ και περίπου τρία χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου, έχει γίνει η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού , αφού κατάφερε με πολύ δουλειά και πείσμα, απο μια παρουσιάστρια που δεν την έλεγες και πρώτο όνομα, αυτή την στιγμή να θεωρείται ως μια απο τις δύο τρεις κορυφαίες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Όσα και να της καταλογίζουν κατά καιρούς, η Κατερίνα Καινούργιου έχει καταφέρει με πολύ προσωπική δουλειά να αλλάξει τα πάντα πάνω της και δεν μιλάμε μόνο για την εμφάνιση της, αλλά και για το στιλ της ως παρουσιάστρια.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι συνεργάτες που την υποστηρίζουν και ειδικά εκείνοι που δεν κάθονται δίπλα της στο πάνελ, είναι αυτοί που τους οφείλει κατά την άποψη μας τα πάντα, για την επιτυχία της.

Η αλλαγή της όμως είναι τεράστια και ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια, όπου καταφέρνει και φέρνει την εκπομπή της μεγάλα νούμερα και ταυτόχρονα μαγεύει μέσα απο το social media.

Αρκετές φορές στο πέρασμα των χρόνων η Κατερίνα Καινούργιου έχει απασχολήσει τις lifestyle στήλες και εκπομπές με τα επαγγελματικά της, αλλά πολύ περισσότερο με τα προσωπικά της.

Μπορεί οι στήλες και ο κόσμος να ενδιαφέρονται περισσότερο για τα προσωπικά της και στις σχέσεις που κάνει, μιας και η ίδια πραγματικά ψάχνεται στο να παντρευτεί.

Η Katken είναι αυθόρμητη, μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με τον κόσμο…ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της, όταν κρίνει ότι πρέπει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα…

Υπάρχουν όμως και μερικές στιγμές που ξεπερνάει τα όρια που η ίδια φαίνεται να έχει βάλει στον εαυτό της, συνήθως όμως αυτό γίνεται σπάνια.

Μια απο αυτές τις σπάνιες στιγμές της Κατερίνας Καινούργιου είναι και η εντυπωσιακή αλλά ταυτόχρονα και προκλητική εμφάνιση της όπου θα την δείτε πραγματικά να ποζάρει και να σαγηνεύει κόσμο.

Δείτε την εδώ.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα