Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΌσο κοστίζει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Πόσο χρεώνει η Φαίη Σκορδά για να...

Όσο κοστίζει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Πόσο χρεώνει η Φαίη Σκορδά για να διαφημίσει κάτι στο instagram

Τιμοκατάλογοι υπάρχουν πολλοί αλλά σαν της Φαίης Σκορδά, κανένας! Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” σε δημοσίευμά της πριν από κάποιο καιρό είχε κάνει γνωστά τα ποσά που ζητούν διάσημοι Έλληνες της τηλεόρασης ή του instagram για να διαφημίσουν κάτι στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram και η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με άλλους η Φαίη είναι η πιο “οικονομική”.

Να σημειωθεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολύ συχνά έχει αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους, επομένως, τα χρήματα που παίρνει δεν είναι παράλογα.

Τα “θέλω” της Φαίης

Η Φαίη Σκορδά, έχει πάνω από 1.000.000 followers και λειτουργεί περισσότερο με «πακέτα». Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για ένα πακέτο έξι αναρτήσεων, ζητά 22.000 ευρώ, δηλαδή 3.600 ευρώ την ανάρτηση.

Ο τιμοκατάλογος της Μαλέσκου

Και συνεχίζουμε: Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Ιωάννα Μαλέσκου που μετρά μόνο 271.000 followers, χρεώνει ακριβά τις αναρτήσεις της. Ένα απλό post το κοστολογεί από 4.000 έως 7.000 ευρώ, ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, ένα story 1.000 ευρώ και ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ.

Τέλος, ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη

Επί εποχές ALPHA ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης – τώρα βέβαια είναι του Mega – και το πάτωμά της για ένα post σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν βρισκόταν πια στην πρώτη γραμμή, είχε ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να έφτανε να “πουληθεί” έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Μετά την επιστροφή της, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη έχει μείνει… πιστή στα 10.000-15.000 ευρώ ανάλογα την συμφωνία, το προϊόν και το post (αν πρόκειται δηλαδή μόνο για story ή μόνο για ανάρτηση ή και για τα δυο μαζί).

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα