Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΨύχρα και πάγος μεταξύ Δούκισσας και Λιάγκα – Μιλούν μόνο για τη...

Ψύχρα και πάγος μεταξύ Δούκισσας και Λιάγκα – Μιλούν μόνο για τη σκαλέτα

Τα νούμερα ανέβηκαν αλλά η σχέση Λιάγκα – Νομικού επιδεινώθηκε. Πανέξυπνος ο Γιώργος Λιάγκας από την πρώτη ημέρα έναρξης της νέας σεζόν κινείται στη λογική του «νίπτω τας χείρας μου» όσον αφορά στην τηλεοπτική του παρτενέρ.

Σε «μπηχτή» του Λάκη Γαβαλά για την έλευση της Νομικού στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Λιάγκας υιοθέτησε την τακτική «μαστίγιο καρότο».

Αποθέωσε την Νομικού εξηγώντας όμως στη συνέχεια πως η επιλογή της για τη θέση της συμπαρουσιάστριας ήταν αποκλειστικής αρμοδιότητας του ΑΝΤ1. Το τόνισε ξεκάθαρα. Μετά το τέλος της εκπομπής υπήρχε παγωμάρα.

Η Δούκισσα έχοντας ξεκάθαρους όρους στο συμβόλαιό της δεν τοποθετήθηκε καθόλου επί του θέματος και μετά τη λήξη της εκπομπής κατευθύνθηκε στο καμαρίνι της και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από τα Στούντιο Κάππα.

Η παρουσιάστρια γενικά έχει επιλέξει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή την οδό της σιωπής περιμένοντας να δει το προς τα που θα κινηθούν τα πράγματα. Κατά τ’ άλλα με τον Λιάγκα οι συνεννοήσεις περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα που αφορούν στο στήσιμο της σκαλέτας της εκπομπής.

Πηγή: nassosblo.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα