Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧριστίνα Ψάλτη: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της και η...

Χριστίνα Ψάλτη: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για την απίστευτη ομοιότητα με τον σύντροφό της(ΦΩΤΟ)

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Ψάλτη, καθώς εδώ και μερικούς μήνες έχει γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Αντώνης Κάρδαρης, κρατούν στην αγκαλιά τους το υγιέστατο κοριτσάκι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τόσο η Χριστίνα, όσο και ο Αντώνης επιθυμούν και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που η εγκυμοσύνη της Χριστίνα Ψάλτη δεν είχε γίνει γνωστή.

Πριν από λίγη ώρα, η Χριστίνα Ψάλτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης της.

Μάλιστα, η ίδια πόσταρε μια εικόνα, η οποία απεικονίζει τον σύντροφό της Αντώνη Κάρδαρη σε παιδική ηλικία. Χαρακτηριστικό είναι, πως με αφορμή αυτή την φωτογραφία η Χριστίνα αποκάλυψε πως η μικρή της πριγκίπισσα μοιάζει απίστευτα στον αγαπημένο της Αντώνη.

«Τον χρόνο που μόλις πέρασε τον αγαπώ πολύ..γιατί μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου..την υγιέστατη κ πανέμορφη κόρη μου!!με δίδαξε να συγχωρώ ..αλλά να διαγράφω από την ζωή μου οριστικά ανθρώπους που με απογοήτευσαν..και να προχωράω μπροστά.. έτσι είναι η ζωή..η ζωή όμως έχει κ πολλές ομορφιές..αυτές τις ομορφιές κρατάω και για αυτές ζω..είμαι ευγνώμων στον Θεό ..στο σύμπαν..στο υπέροχο κάρμα μου που ότι θέλησα και θέλω πολύ στην ζωή μου το είχα κ το έχω..η είμαι ευγνώμων που ότι έχω το θέλω πολύ..!! εύχομαι κ πιστεύω σε ένα ακόμα πιο όμορφο υγιές 2021με αμέτρητα ευτυχισμένα χαμόγελα,σαν κ αυτά της κόρης μου!!το πανέμορφο αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο άντρας μου κ πατέρας της κόρης μου..που είναι ίδιος με την κόρη μου..η η κόρη μου είναι ίδια με τον πατέρα της..!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Ψάλτη.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα