Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧριστίνα Τσάφου: Ο γιος της είναι σύζυγος γνωστής ηθοποιού από τη σειρά...

Χριστίνα Τσάφου: Ο γιος της είναι σύζυγος γνωστής ηθοποιού από τη σειρά “Ποιος Παπαδόπουλος” και είναι και ο ίδιος ηθοποιός

Η Χριστίνα Τσάφου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τη σειρά, «Το καφέ της Χαράς», στην οποία υποδύθηκε τη Χάιδω Πολυμενέα, την σύζυγο του παντοπώλη του χωριού.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε ποιος είναι ο γιος της, ο οποίος είναι σύζυγος γνωστής ηθοποιού από το «Ποιος Παπαδόπουλος» και είναι και ο ίδιος ηθοποιός, συνεχίστε να διαβάζετε!

Χριστίνα Τσάφου: Ο ηθοποιός γιος της και το διαζύγιο ύστερα από 24 χρόνια γάμου

Η Χριστίνα Τσάφου έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της ένα γιο, το Χρήστο Ζαχαριάδη, που είναι επίσης ηθοποιός.

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε δηλώσει πως το διαζύγιό της, ύστερα από 24 χρόνια γάμου, της κόστισε και ήταν μια δύσκολη περίοδος για την ίδια, αλλά και για το γιο της.

«Χώρισα όταν ο γιος μου είχε κλείσει τα 18. Μη νομίζεις ότι ήταν εύκολο όλο αυτό. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τα αγόρια μέχρι αυτά να καταλάβουν τι συμβαίνει. Σε αυτή την ηλικία χρειάζονται ένα πρότυπο. Δεν ξέρεις πόσο πληγώνεται ένα παιδί με το διαζύγιο των γονιών του. Εμάς πληγώθηκε πολύ», είχε εξομολογηθεί αρχικά στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

χριστινα τσαφου γιος

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Και εγώ δυσκολεύτηκα γιατί ήταν μια ολόκληρη ζωή. Μέχρι να φτιάξεις τη νέα σου ζωή με κάποιο τρόπο και να βρεις τις ισορροπίες σου είναι δύσκολο. Και όταν μένεις ξαφνικά σε ένα σπίτι μόνος σου και όλα εξαρτώνται από εσένα. Θέλει δύναμη. Νιώθω υπερήφανη γιατί κάτι έκανα».

Ενώ, όσον αφορά το ρόλο της ως μαμά και τα λάθη που έχει κάνει, είχε παραδεχτεί κάνοντας την αυτοκριτική της: «Βεβαίως, και έχω κάνει λάθη ως μαμά. Αν είχα πάει κάπου και με είχαν συμβουλεύσει θα ήμουν πολύ βελτιωμένη ως μαμά. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να έχουμε έναν σύμβουλο για ορισμένα πράγματα. Η αγάπη είναι η μαγική λέξη. Αυτό που έμαθα είναι και πως λάθος να κάνεις, όταν δίνεις αγάπη σε συγχωρούν».

χριστινα τσαφου γιος
χριστινα τσαφου γιος
Χρήστος Ζαχαριάδης – Μαριλού Κατσαφάδου: Η απόκτηση του γιου τους και η σχέση νύφης και πεθεράς

Ο Χρήστος Ζαχαριάδης και η σύζυγός του, Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος», στην οποία έχει τον ρόλο της υπηρέτριας/καμαριέρας της υπερπολυτελούς βίλας του Αριστοτέλη, έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο.

χριστινα τσαφου γιος

Η Μαριλού Κατσαφάδου είναι επίσης κόρη ηθοποιών και συγκεκριμένα είναι κόρη του Θοδωρή Κατσαφάδου και της Χριστίνας Βαρζοπούλου. Η υποκριτική λοιπόν είναι σίγουρα υπόθεση οικογενειακή και μάλλον ένα από τα στοιχεία που έφερε πιο κοντά τους δύο ηθοποιούς στην αρχή της γνωριμίας τους.

Η Μαριλού Κατσαφάδου είχε μιλήσει το 2020 στη Φωτεινή Ψυχίδου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», για τον γάμο της, τη γέννηση του γιου της, αλλά και τη σχέση της με τη διάσημη πεθερά της.

χριστινα τσαφου γιος

«Με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα σπίτι με τον άντρα μου. Πήρα 24 κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Τώρα είμαι πιο αδύνατη από πριν», είχε αναφέρει αρχικά η Μαριλού.

Ενώ ακολούθως είχε δηλώσει για την πεθερά της, Χριστίνα Τσάφου: «Αγαπιόμαστε πολύ με την πεθερά μου. Τη Χριστίνα την Τσάφου τη γνωρίζω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε ήταν για μένα η Χριστίνα, σαν συνάδελφος. Μας βοήθησε πάρα πολύ το ότι δουλέψαμε μαζί πέρσι και ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι. Με εμπιστεύεται πολύ και έχει το κεφάλι της ήσυχο με μένα ότι το παιδί της είναι σε καλά χέρια τώρα».

Πηγή: bestofyou.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα